Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
1.Kigyúrt kockás hasú kedves jófej nem bunkó srácot.
2.Egy nagyképű divatmajom köcsög páwát.
2012. júl. 10. 18:00
2/18 anonim válasza:
........:D az egyik kedves jófej, a másik nagyképű divatmajom köcsög... jaa tuti őt választom......... ennek most mi értelme?
3/18 anonim válasza:
ILYEN KÉRDÉST!!!!!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!!!!!
5/18 anonim válasza:
2. Bocsi, fiatal vagyok még, meg a köcsögpáwa nem mindenkivel köcsög, legalábbis a barátnőjével nem. :D
16/L.
6/18 anonim válasza:
fogsz még kiírni hasonló kérdéseket? :O
7/18 anonim válasza:
nekem úgy tűnik, hogy a 2.-ba vagy belezúgva
9/18 anonim válasza:
gondolom te vagy az első csak nem vagy kigyúrt meg kockás hasú :D
10/18 anonim válasza:
Az fasza mert én se nem vagyok kockás hasú, se köcsög páva... Na most mi a f*szom lesz ? :'(
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!