Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban levo fiuk, ez nallatok teljesen normális?
Szóval (igaz nemszép dolog, más beszelgetesebe beleolvasni, de csak a kepernyore kellett neznem, szoval nem kutakodtam) láttam, hogy egy beszelgetes soran a baratom s egy haverja csaj neveket irogatnak egymasnak akik szerintuk jol neznek ki (sulinkbol)...mire a baratom haverja egy lanyra hivatkozik, hogy milyen jo csaj, erre a baratom: "csak dugni lenne jo"
Szoval ezutan en mit gondoljak? Problemat jelent, vagy ez olyan mint a lanyoknal a "Hu de helyes pasi"?
ez teljesen normális.
a szavak, csak hangok a levegőben. a tettekben bízz.
"csak dugni lenne jó" annyit takar h büdös életbe nem tudna elképzelni vele semmi komolyabban v akár 1nél több menetet sem :D
mivel veled jár gondolom te nem csak a dugni lenne jó kategóriába tartozol :D
(és nem akartam elküldeni még)
neki nem kell. Ebben tényleg nincs semmi.
20L (informatikus-gamer lányka, haverjaim 95%a srác, tudom h beszélnek a lányokról)
Te is tudod a választ: ez szó szerin t azt jelenti amit olvasol.
Egyébként meg nagyon nem szép, hogy a tudta nélkül belemászol a levelezésébe.
"informatikus-gamer lányka"
Rosszul betűzted a "figyelem éhes ringyó"-t
És igen,csak annyit takar,mint nálatok a "de helyes pasi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!