Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a nők, ha a férfi nagyon bújós, szereti kimutatni az érzéseit, virágot venni a nőnek és mosolyogva elmondani, hogy emnnyire szeret téged? Miért nem veszik férfi számba az ilyen embereket a nők?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 14:13
1/21 anonim válasza:
Van aki ezt szereti. De pl. nekem sok lenne kicsit. Nem vagyok túl érzelgős típus. Pedig én vagyok a dominánsabb, határozottabb, irányítóbb a kapcsolatunkban.:)
Az egyszerű, odaadó, talpraesett, aranyos fiúkat szeretem, de NE CSÖPÖGJÖN (legalábbis ne "így". :D)
Néha elmegy, de mivel nem vagyok romantikus fajta, nem nagyon tudom "viszonozni". :)
2/21 anonim válasza:
Azért bakker mert a viselkedésminta amit leírtál NŐI!!!!! Egy nő bújik oda a "védelmező" férfihez és nem fordítva.
3/21 anonim válasza:
És mi lenne, ha odaadó természettel mutatnád ki a szereteted? :) Virág helyett pedig valami hasznosabb ajándékot vennél? :) (Amit persze a nő is viszonozhat!)
4/21 anonim válasza:
"Azért bakker mert a viselkedésminta amit leírtál NŐI!!!!! Egy nő bújik oda a "védelmező" férfihez és nem fordítva."
Egy nagy ... :D Engem ne védjen senki :DD
5/21 anonim válasza:
Meg mindjárt még virágot is a nő vesz, mi? :D
6/21 anonim válasza:
A ff-ak se veszik "Nőszámba" azt, aki bújos, állandóan mondogatja mennyire szereti őket, mindig a kedvenc kajájukat készíti, mindig kedves, stb. :-) Legalábbis ez a kőkemény tapasztalat.
7/21 A kérdező kommentje:
Hiába "női" viselkedési forma, nem tudok rajta változtatni. Valahogy nem bírok úgy viselkedni a kapcsolatok terén, mint a többi férfi. Szükségesnek érzem azt a "icsit" "érzelmesebb" módot.
2012. okt. 2. 14:23
8/21 A kérdező kommentje:
Hgyan tudnék változtatni ezen?
2012. okt. 2. 14:24
9/21 anonim válasza:
Kérdező: ez nem "női". Sok ilyen pasi van. És fentinek igaza van: nők is "szívnak" (nem úgy!), ha túlzottan ilyenek. :DD
10/21 anonim válasza:
Akkor ne változtass, mint ahogy vannak ilyen férfiak, vannak olyan nők is, akiknek ez kell (tényleg, nem is kevés). Annak semmi értelme, ha szerepet akarsz játszani egész életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!