Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha néha nem tetszik a viselkedése, de ő maga igen, attól még érdemes összejönni vele?
Figyelt kérdés
Nyilván egy 20-on X éves embert nem lehet megnevelni, nem is ez a szándékom. De néha olyan közönséges: csúnyán beszél, kimondja úgy ahogy gondolja a dolgokat, fura a szexhez való hozzáállása stb. Én visszafogottabb vagyok, persze káromkodom ha arról van szó, de én nő vagyok, tehát nem vagyok olyan nyers :) Egyébként kedvelem a humorát, hogy kedves, külsőleg is tetszik stb. Csak ez a modor dolog nem jön be annyira...2013. febr. 3. 13:39
1/12 A kérdező kommentje:
Ja és ami még zavar: sokat cigizik, bulikban meg nem is keveset iszik. Én egyiket sem csinálom. Szóval sok rossz szokása van, de a jó belső tulajdonságait meg nagyon szeretem.
2013. febr. 3. 13:41
2/12 anonim válasza:
Ez a modora pedig vele lesz 30, 40 és 50 évesen is. Eltudod viselni, nem zavar baráti társaságban...
Én pl. nem tudnám elképzelni, hogy a páromnak olyan modora, szokásai vagy megnyilvánulása legyen, amit elítélek, vagy nekem nem tetszik. Milyen az, ha az ember a párja miatt szégyenkezik? :-S
szóval el kell döntened...zavar, vagy nem? ha zavar, mennyire...
3/12 anonim válasza:
Az előző vagyok...Én hozzád hasoló karakternek érzem magam, nem is kérdés, hogy egy nem ivó, nem cigiző párom van. Egyiket sem bírnám elviselni.A jó belső tulajdonságok és a rossz szokások tulajdonságok nálam ütik egymást. Ha rossz van több, vagy olyan amit nem bírok elviselni, akkor nincs kérdés
4/12 anonim válasza:
Ha már most sok dolog nem tetszik benne,akkor inkább ne erőltesd.Kár a fáradtságért.
5/12 A kérdező kommentje:
Csak az a bajom, hogy nekem édesapám alkoholista volt, és napi 1 doboz cigit elszívott. De ugyanakkor jó ember volt: nem bántott minket, családszerető volt. Tudom hihetetlen, de egy szerethető ember volt. Mindezek mellett mikor józan volt: szórakoztató, intelligens, humoros. Mondjuk ő azért kezdett el inni, mert anyukám meghalt, és nem tudta feldolgozni, és hamarosan ő is meghalt. De sokszor az járt a fejemben, hogy ilyen férfit nem akarok. De közben meg most talán pont ilyen lesz mellettem? És ezért is vagyok tanácstalan ha reálisan akarok gondolkozni.
2013. febr. 3. 13:50
6/12 anonim válasza:
"ha néha nem tetszik a viselkedése, de ő maga igen"
??? Dehát a viselkedése az ő maga
7/12 anonim válasza:
Tök mindegy hogy mi itt mit írunk, azt neked kell eldöntened, hogy érdemes e vele összejönni.
Senki sem tökéletes. Neked kell mérlegelni, hogy elviseled e az ő hibáit, vagy keresel mást, és annak a hibáit viseled el.
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes. Van olyan, hogy valakinek rossz napja van, azt ki lehet bírni. De ha folyamatosan kiállhatatlan, nem várnék, hogy félévente egyszer jobb napja legyen. Szóval érted.
9/12 anonim válasza:
menekülj tőle. A lumpen stil annyira bele ivódott, hogy ezt nem fogja elhagyni. Olyan égő olyan emberrel menni az utcán, akiből csak a trágárság jön ki. Nem külsőt nézd, hanem a belbecset, és az eléggé piszkos
10/12 anonim válasza:
Szerintem itt nem tudjuk ezt neked megmondani. Maximum adsz neki egy esélyt, megpróbáljátok együtt, aztán majd látjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!