Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lesz valaha saját lakásunk?
Figyelt kérdés
A szülők egyáltalán nem tudnak segíteni semennyire sem,teljesen magunkra vagyunk utalva. 25-60ezer forint között tudunk megtakarítani egy hónapban,250ezer forintunk van már a megtakarításban. Spóroljunk 10évig mire lesz elég pénzünk vagy mi legyen? :( El vagyok keseredve.2013. febr. 17. 18:39
1/16 anonim válasza:
Hát igen, ez elég gyakori probléma.
2/16 anonim válasza:
Havi 25-60ezer ftból sajnos sehogy, belátható időn belül..
3/16 anonim válasza:
Igen spórolj 10. évig és lesz. A szüleinknek sem volt egyik napról a másikra.
4/16 anonim válasza:
Ti tudtok megtakarítani? jó nektek.
5/16 anonim válasza:
kössetek otp-ltp-t vagy fundamentát és legkésőbb 5-6év múlva tudtok venni lakást vagy házat.
7/16 anonim válasza:
Nagyon nem mind1, hogy 25 vagy 60. Amúgy miért ilyen fontos egy saját lakás, költözzetek egy olyan albérletbe amit később esetleg meg tudtok venni. Vagy pár év külföldön, váltsatok munkát.
8/16 anonim válasza:
jó neked hogy havi 60-at is félre tudtok tenni akár. Amúgy nekem nem kéne saját lakás, az helyhez köt. Nem lenne rossz utazgatni, mobilisnek maradni
9/16 anonim válasza:
Aki lepontozta minden választ az mégis mit várt? Majd mi adunk vagy mi.
10/16 anonim válasza:
Külföld és megszedni magatokat annyira, hogy legyen egy kis alapotok, avagy fizessetek be egy lakástakarékra, azzal kedvezményes hitelhez juthattok legkevesebb 4 év múlva és vehettek egy lakást. Jobb ötletem nincs, okosan kell hitelt felvenni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!