Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexelnek olyan hamar a párok? Én nagyon ciki vagyok ha idő kell hozzá?
Találkozgattam egy sráccal, oké 1-2 alkalom után nem akart még, de mivel a 6. találkozó után sem történt meg kidobott engem és összejött mással, aki gondolom hamarabb sikerült. Egy barátnőmmel beszélgettem, azt mondja "Hát nem mindenki adja könnyen magát. Az én barátom 3 hetet várt rám mielőtt szexeltünk". Jahhh, az én exem majdnem 2 hónapot, de ez már gáz hogy 2 hónapig "várattam"? Nem az hogy nem kívántam őt, de még nem tudtam volna megtenni vele...Egy másik ismerősöm (nő) ő a 3. randin már mindig szexel, és leszólt hogy milyen maradi vagyok...
23 évesek vagyunk
Nem értem, miért kell 2 hónapot várni. Ennyi idő alatt ki kell derülnie a két fél számára, hogy mit akarnak egymástól.
Emellett meg azért szexelnek hamar a párok, mert nekik úgy tetszik.
Nem ciki máshogy sem. Ha valakinek nem tetszik - mint látod - majd lelép.
Pontosan az ilyenek miatt van az, ami. Ha valaki vár a szexszel az már gáz. Nehogy már az legyen a követendő példa hogy a 3. randin dugni kell. Megáll az eszem!
Nem vagy ciki.
"Miért szexelnek olyan hamar a párok?"-Én sem tudok mást mondani, mint az egyik előttem válaszoló, nekik így a jó:)
"Én nagyon ciki vagyok ha idő kell hozzá?"-dehogyis! Mindenki más..van akinek ehhez erősebb kötődés kell és van aki szereti már az elején 'kiteríteni a kártyáit' ezen a téren, hogy ha mégsem jók együtt az ágyban akkor ne vesztegessék egymás idejét:) ennyi az egész.
Ennek a srácnak ezek szerint ez a "megvárakoztatás" nem jött be, de egyszer úgyis találsz valakit, aki maradni fog, nem lép le ha 2 hónap után sem fekszel le vele:)
Mert oké annyira már nem vagyok fiatal, de úgy képzelném el hogy:
Randiztunk 1 alkalommal, jó minden, megbeszéljük a következőt. 2. randi, jó minden, 3 . randi, és oké nem a 4-5 randin de összejövünk, mint egy pár. Sok időt töltünk együtt, jól érezzük magunkat együtt, csók, kézfogás, ölelések. Aztán ez megy egy darabig (nem akarok X hetet vagy hónapot mondani) hanem ameddig nem érik meg bennem az érzés hogy "Na most aztán szexeljünk" de addig nem...Addig jó a szex nélküli randizgatás, érzelmek kialakítása, egymás megismerése.
De kezdem magam egy földhöz ragadt öregasszonynak érezni.
Hát, én nem várnék 2 hónapot...
Felnőtt ember vagyok, a partnerem is az, miért várnánk?
KIhasználni lehet valakit 3 hónap után is, szeretni is lehet valakit 1 hét után.
Én volt akivel az első éjjel szexeltem, és együtt voltunk 4 évig, szerettük is egymást majdnem végig.
Volt akivel végig nem és kb a közepétől találkozgatott mással is.
Ez nem valami mennyire szeret-teszt hogy ha tényleg szeret, majd kivárja....
Figy, ha 6. találkozás és szex miatt dobott, nem nagy veszteség.
Szerintem nincsen ilyen 3. randi szabály. Akkor feküdj le vele amikor úgy érzed ott jártok. Ha a pasi nem tud addig várni akkor úgysem hozzád illő.
Én amúgy mindig sokáig randiztam. Én a randik alatt még nem voltam a barátja a lánynak. Szerettem igazán megismerni a másikat. És szerencsére normális lányok voltak, akik szintén megismerést tartották fontosnak.
Viszont ha összejöttünk ténylegesen akkor sokat nem váratott a szex.
(Bár volt egyszer olyan is, de ott a lány kicsit lelki sérült volt és rájöttem, hogy írtózik valamiért hogy olyan szintig eljusson. Gondolom valami trauma, de ott ő szakított amikor már túl komolyodott a dolog)
(persze volt gyors szexkapcsolat, de az tényleg csak arra volt jó, nem komoly dologra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!