Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam? Nem tudom, miért ilyen.
Barátom elég forrófejű, tegnap nagyon összevesztünk, igaz, nagyobb részt az én hibámból. De már nem bírom elviselni, ahogy sokszor beszél velem. A kutyájával nem beszél/bánik így az ember. Ha ideges rám, lehord a sárga földig, porig aláz, fenyeget, hogy megüt, meg hogy a saját érdekemben takarodjak onnan mert kitöri a nyakam meg ilyenek... Beletépett a hajamba meg lökdösött, igaz, én is nekimentem mert annyira el voltam keseredve. Sokszor nem hiszem el, hogy ez az ember, aki fél órája még kedveskedett meg hozzám bújt. Nem az első eset ez, és eddig nem is hittem hogy meg tudna ütni, de most már biztos vagyok benne, hogy igen. Megbánja utána, de ez kevés, nem tudom, mit tegyek. Nagyon szeretem, bár abban már nem vagyok biztos, hogy ő is engem. Pedig azt hittem. Azt mondja hogy már elviselhetetlen hárpia vagyok, amiben sokszor igaza is van, rossz passzban vagyok mostanában, sokat kötözködöm, és tényleg én kezdtem most a szarakodást. Mindig is hirtelen haragú volt ez igaz. Kidobott a lakásból most is a balhé után (nem lakom ott). Tudom, hogy sokszor felhúzom őt, meg hülye vagyok, de ő sem piskóta, nagyon sok szarságát nehéz elviselni. Akármilyen vagyok ez akkor sem indok arra, hogy így bánjon velem... Fogalmam sincs mit csináljak. Nem beszéltünk azóta, csak annyit, hogy gondolkodjak el magamon, hogy tudok e normálisan viselkedni. Én..?
Nem akarom elveszíteni, de nem is tudom elviselni, ha így viselkedik. nem tudom, hogy vegyem rá, hogy bánjon velem úgy, mint egy emberrel szokás. Akit elvileg szeret...
Vannak nők,akik szeretnek szenvedni.Úgy látszik Te is ilyen vagy.Szükséged van a megaláztatásra.Nem sok idő kell,és meg is fog ütni,és egy gyerek után még rosszabb lesz.
De hát Te döntesz.
ha Te tudod magadról, hülyén viselkedsz, akkor változtatni kellett volna, mert mindenki bírja egy darabig, közben változtok
nem jöttök ki egymással, el kell felejteni egymást, ha szeretsz valakit Neked is kell alkalmazkodni, ennek itt van vége, hiszen ő meg ezek szerint erőszakra hajlamos, bár mindenki tud hülye lenni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!