Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek kell lennie az ideális lánynak?

Figyelt kérdés

Érdekel, hogy kinek mi jön be átlagban.

Milyen lányokba lesztek szerelmesek és mik azok amik elijesztik a fiúkat, melyik az a tulajdonság amivel le lehet venni titeket a lábatokról?

És mi jön be nektek, milyen legyen a lány a kapcsolat elején, stb.

2013. okt. 6. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha létezel is és nem csak vagy akkor már jó.
2013. okt. 6. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
én nem mondanám magam átlagnak, de legyen mindenképp őszinte. ami "elijeszt" az ha egy lány rondán beszél. 21/F
2013. okt. 7. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:

A külső megfog, a belső megtart és a jó szex odaláncol. Ez közhelynek hangzik de hatalmasnagy igazság. Komoly kapcsolatba csak akkor érdemes belevágni ha mindhárom dolog tökéletes. A gond ott kezdődik, gyönyörű rendes,feleségnek való csajok (akik ráadásul kegyetlen jók az ágyban) nincsenek. Vagy ha vannak akkor a népességhez viszonyított arányuk kb. 1 a millióból............Azt az 1 et nevezzük "igazi"-nak.

Szóval le van sz@rva az egész......

2014. jan. 4. 00:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Kinézeten nem tetszik ha:

- lóarcú és/vagy férfias vonásokat látok az arcán;

- vékony v. túl testes;

- fiús alkatú (nincs szélesedő csípője és/vagy nagyon kicsik a keblei, szinte nincs is)

- kihívó öltözködésű, sminkelésű

- festi a haját

- ajak- v. nyelvpiercingje van.

2014. jan. 4. 00:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne cigizzen és ne igyon állandóan és főleg ne egyszerre a kettőt!

A lábamról két dologgal lehet levenni engem:

1. Legyen egy kicsit félénk, visszahúzódó

2. Szép arca legyen, intelligens kinézete

Az ilyen lányokat nehezen lehet meghódítani és kevésbé van rossz hírük. Ugyanúgy tombolnak benne a hormonok, mint másban, csak visszafogják magukat. Ha viszont megkaparint egy ilyet egy férfi, azt saját tapasztalatból tudom, hogy nem bánja meg!

44/F

2014. jan. 4. 00:58
 6/6 anonim válasza:
Nekem általában a barna, világos barna, fekete és szőke hajú lányok tetszenek. Nálam fontos, hogy sportoljon és ne legyen molett. Persze ez csak a külső. A belső is számít, ugyanis lehet, hogy gyönyörű a lány,de belül egy boszorkányt alkot.
2014. febr. 21. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!