Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Nagyon nem tudom hogy most mit kéne tennem! Egy-két értelmes tanács?
Szóval, 19éves vagyok, és jelenleg szingli.
Volt egy nagyon hoszú és rossz kapcsolatom, aminek kb. 4hónapja van vége...
Az életembe egyszerre két férfi lépett be...
Egy amelyikkel fizikailag lennék együtt mert belül üres, és egy akivel lelkileg, csakhogy fizikailag egyáltalán nem vonz....
Egyik az a 9/10es pasi, magas, sármos, tipikusan a stílusom, érzem hogy vozódik hozzám, a maga módján ki is mutatja, csak egy kicsit többre vágynék, és az ő hiányosságait ez a másik srác pótolja, aki egy nagyon jó ember, és tündéri sorsom lenne mellette ezt tudom, csak annyi, hogy nem vonz fizikailag, és még is így hogy bújjak ágyba vele? Nem tudom hogy mit tegyek, lassan választanom kell, és az egyikkel max 1 éves kapcsolat, a másikkal meg szerintem egy életen át tartó lenne, mert benne megvan mindaz, amit én eddig sohasem kaptam meg senkitől...
Nem tudom mit tegyek...
Folyton azon évődöm, hogy a fizikai vonzalom elmúlik, de tartok is hozzás, és nem kétlem, hogy nem szeretek bele egyhamar, viszont ha csak lelki társ akkor mit érek én azal, ha nem tudnék vele, tudjátok...
Elvesztem... Segítsetek!
Egyiket sem akarom se megbántani, se kihasználni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!