Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyen féltékeny vagyok. Mit tehetnék, hogy ne legyenek rossz érzéseim?
Hány éves vagy?
Biztos nem vagy még 17 sem...
hát nemtudom... én konkrétan 95%-ban csak lányokkal szoktam beszélgetni pl. facebook-on, és némelyikkel igencsak jóban vagyok, és ha lenne barátnőm, őket nyilván akkor sem adnám fel
de nem lenne oka a barátnőmnek féltékenynek lennie, elég hűséges típus vagyok :)
bár ez egyénfüggő, szóval nyilván nem mondhatom neked biztosra hogy a te barátodnál is minden rendben, vagy éppen azt hogy nincs
azért fordul meg más csajok után, mert már rádunt.
tudod, a szexben nekünk, férfiaknak nem számít, hogy mennyire vagy szép, mit csinálsz meg, sorolhatnám. Pár numera után a világ legjobb nőjét is elkezdjük unni. a változatosság kell nekünk. és amikor unjuk a csajunkat, akkor érzékenyebbek vagyunk a vizuális ingetekre, pl a jó seggekre, szép cickókra, érted?
mivel gondolom a pasid is hasonló korú, gondolom jól levarrja ezeket a csajokat. minden féltékenykedő hisztis P megérdemli ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!