Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata az idősebb csaj - fiatalabb srác felállásban?
szánalmas sztem.
ujonnan nagy divat a csjaokkörében, hogy vagy kórosan idősebbel, vagy fiatalabbal jönnek össze.
egy év az nemszámít, de mikor pla csaj 20, és egy 17 éves srácal jár az gáz...
#3-as: 20 éves létére 15 éves sráccal? :-) Valami baj van a lánnyal.
Nekem volt már idosebb barátnőm, nem volt gond a korkülönbség.
3. vagyok.
Ja, kezdem én is azt hinni... nagyon eldurvult már a helyzet, teljesen a pasitól függ -.- mintha drogozná vagy nemtom.
A szüleim..
Apu 19 volt, anyukám 21 amikor összejöttek..
Anyu szerint nem volt mindig egyszerű.
Érezni lehett a korkülönbséget.
Sokszor voltak kommunikációs gondjaik, vagy dolgok amibennapu felelőtlenebb lett volna..de megoldották.
Biszont ami naluk nehezítete, hgy anyu érettebb volt alapból a koránál, mert 15 éves kora őta dolgozott, apu pedig alig 1 éve dolgozott, előtte suliba járt..
Számít hogy az ember mut élt meg, mekkora felelősséget kellett előtte vallalnia. Anyukám 21 évesen mar eltartotta a nagyanyamat, mert muszáj volt..
Nem volt annyira regen csak 30 éve:)
De ezek egEtemes, nem evszámhoz kötött problémak, ezért írtam példanak.
Tehát ha pl a srác 20 éves egyetemista, a lany pedig csak22-23 de már dolgozik, az eleg nagy különbség, de h ő is abul,makkor szinte nemis okoz gondot.. Ebből azt akarom kihozni, hgy nem mindig az eletkor a mérvadó, hanem mint már említtem, a megélt dolgok is sokat szamítanak.
Amugy én 27 vagyok...a problemákat pedig a szülim mesélték el, nagyon jó, hogy meg szoktak velem ilyen tapasztalatokat is osztani...
Érdekes kérdés, mert nekem is egy nálam valszeg idősebb hölgy tetszik, de... én még csak odamenni sem merek hozzá.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!