Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/15 Unpredictable válasza:
Ha mellettem olvas akkor nem
4/15 anonim válasza:
en imadom oket, ezerszer inkabb ok, mint egy bombano, aki amugy egy irastudatlan bugris.
5/15 anonim válasza:
Ha nem zavarja, hogy én nem vagyok nagyon az akkor igen. :)
6/15 anonim válasza:
Igen!
KIVÉVE HA EZ ABBAN MERÜL KI, HOGY...
- szürke 50 árnyalata
- alkonyat
- gagyi japán mangák
- vámpírtaplók könyv vátozata
- annak a csajnak a könvyei aki a metron hírdeti magát
- Frei Tamás "leleplező" regényei a "magyar elitről"
7/15 anonim válasza:
Én személy szerint szeretem, ha egy lány olvas, az okos lányok sokkal jobban bejönnek az hasonlóan értelmes fiúknak, mert valószínűbb, hogy van miről beszélni.
Aki meg dugni akar csak, ne menjen discoba olvasni.
8/15 anonim válasza:
A 7. válaszával értek egyet.
Amúgy inkább, mint egy olyan lány, aki minden hétvégén a diszkóban van.
9/15 anonim válasza:
Persze, feltéve ha olyan könyveket is olvas többségében, amelyekkel nő a műveltsége, nem csupán szórakoztatás céljából készültek.
10/15 anonim válasza:
Attól függ mit olvas. Ha valami szennyt, akkor rosszabb mintha nem is olvasna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!