Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha cserediak vagyok az USA- ban 1 taneven keresztul es belezugtam egy fiuba?
Majd biztos Magyarországon fog továbbtanulni egy amerikai... lol
Ha össze tudsz szedni félévente kb. 50 ezer dollárt akkor majd ki tudsz menni Amerikába egyetemre...:D
Milyen jo amikor a szulok jot szeretnének a gyerekuknek :DDDDDDDD (gunyosan értve....)
Ha elgondolkoznak akkor sokkal jobban járnál egy amerikai egyetemmel,meg a nyelvvel. Tobb szempontbol is elonyos. Szeirintem ugy donts,ahogy te szeretnél,mindent gondolj végig racionálisan,már nem vagy kisbaba,hogy ne tudd mit szeretnél.
Koszonom szepen mindenkinek, az a helyzet hogy sokkal jobban szeretek itt lenni mint Magyarorszagon. Szerintem keresek valami diakmunkat, hogy anyek is lassak hogy komolyak a szandekaim, hatha megengedik. A kovetkezo tanitasi evemet igyis-ugyis otthon kene toltenem, mert csak erre a tanevre kaptam vizumot. Maximum akkor maradhatnek ha ujabb cserediak-programra fizetnek be. (a mostanira is en gyujtottem ossze, mar 13 eves korom ota gyujtottem.)
Elnezest kerek a veletlenul ejtett helyesirasi hibaim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!