Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiszeretném próbálni a popószexet, de a barátnőm teljesen elzárkózik előle. Mit tegyek?
Nos,ha nem akarja,akkor ne eröltesd.Én sosem voltam a híve,de a kedvesemért megpróbáltam.Egyszer próbáltuk meg de egy intimcandida lett a vége.(Candida gombácska a bélben lakik,és ha átkerül a hüvelybe kiakasztó tud lenni.)
Inkább új helyszínekkel,és új pózokkal próbáld meg feldobni a helyzetet.
ERőltetni nem szabad, én is évekig tiltakoztam ellene. Sikosítót mindenképp használj! Próbáld először csak az ujjaddal. És először csak tedd be és nem mozgasd, hogy szokja az érzést, és utána is csak finoman mozgasd. Ez méginkább igaz, ha a péniszed teszed be. NAgyon lassan, figyelj rá, ha fáj, ne erőltesd. Ha bent van, várj egy kicsit és nagyon lassan mozogj. VAgy jó lehet még, ha vesztek egy vékony műbrokit, az nem olyan vastag, mint a péniszed.
De ismétlem, erőltetni nem szabad. Tartsd tiszteletben, hogy neki ez nem kellemes.
Szerintem minden pasi próbálja ki előtte milyen érzés lenne, ha egy kígyóuborka vastagságú valamit a hátsójába dugna. Ha neki jó és nem fáj, akkor kipróbálhatja. Szerintem ez egy nőnek sem jó, nem az a rendeltetés szerű helye. Ha erre vágyik, az nem túl normális dolog.
Gondoljatok bele! Gyerekként már akkor üvöltöttetek, amikor anyucitok a hátsótokba dugta a lázcsillapító végbélkúpot, akkor ti miért várjátok el a nőktől, hogy ilyen módon rendelkezésre álljanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!