Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztis vagyok a párommal. Mit tegyek? Nagyon fontos számomra, nem akarom végleg elvesziteni. Be akarom bizonyitani, hogy igen is tudok változtatni.
Először is nekem/nekünk semmit nem kell bizonyítanod...
másodszor ... ha megtudsz akkor mire vársz még? miért ide írogatsz változz meg és pont.
Megtudlak érteni, én is ilyen voltam, bár nekem szerencsém volt, mert a párom így is elfogadott engem és szeretett, ám azért egy idő után meghozta a hatását és teljesen tönkretette a kapcsolatot más okokból kifolyólag is. A végefelé már én is észrevettem így magamon, ahogy Te is, változni akartam, nem ment, befuccsoltunk. Majd miután szakítottunk sikerült megváltoznom úgy igazán, jobb emberré válnom, és leszoknom arról a vállalhatatlan viselkedésről.
Most pedig igyekszem rendbehozni az okozott károkat...
Ezt Te talán úgy előzheted meg, hogy tartotok egy kis szünetet, elképzeled és meg is érzed, milyen nélküle, belegondolsz, hogy így is maradtok, ha nem változtatsz, esetleg írd le magadnak hogy mit is kéne tenned, majd vedd át az uralmat magad felett. Ha igazán szereted, meg tudod tenni érte/értetek.
Hisztis maradsz!
Bebizonyítottad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!