Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselem ilyen nehezen?
A barátommal csak hétvégénként találkozunk, akkor is idő hiányában csak egy fél napot vagyunk együtt. De sose olyan jó... Mármint így lelkileg. Illetve ha akkor nem jó, akkor gondolhatod, milyen a hét többi része. Illetve a nem jó alatt azt értem, hogy én gyengédségre vágyom,amit ő nem ad meg.... vagy nem is tudom... NAGYONJÓ VELE,félreértés ne essék, de... értitek...
És mikor elmegy - mivel mennie kell, hívja a kötelesség - ő úgy megy el, hogy teljesen nyugodt, és már koncentrál a további teendőkre... De én ha hazaérek bőgök... És olyan rossz...
Szerintem nem pszichés betegség, vagyis pszichésnek pszichés, de nem betegség, ám mindenképpen orvoslásra szorul. És ezt csak a barátom tudná kezelni, de ő ezt nem érzi, vagy nem tudom... Mit tanácsoltok?
Képes vagyok éjszakákat átsírni csak azért, mert hiányzik... Ez nincs rendben...
Szia!
Én nemrég ugyanebbe a cipőben jártam, mint te. Találkoztunk, igaz mi hétköznapokon is, de úgy éreztem ez túl kevés. én a helyedben elsőnek leülnék vele és elmondanám neki, aztán megnézném, hogy ő hagyan is reagál erre! Neki is olyan fontos ez a kapcsolat, mint nekem? Szerintem azért sírod át az éjszakákat, mert érzed ez a kapcsolat nem az az igazi. Szerintem egyátalán nem szorulsz orvosra,dehogy is! Lehet, hogy te beletetted a szíved, lelked ebbe a kapcsolatba,de a másik nem és ezt éled meg negatívan,ami szerintem teljesen rendben van. Ha valakinek hiányzik valami az életébből, akkor kapálódzik a legjobban, ha érzi,hogy ez még se jó így. Valaki ezt a dolgot lazán veszi fel, valaki nem. Az utóbbi ember szerintem fájdalmas utakat jár be. Beszélj vele és ha nem megy ez a kapcsolat, akkor engedd el, ne tedd magad tönkre egy pasiért, hidd el nem érdemes, majd rájössz,mert van,aki boldoggá tehet! Csak NE ADD fel!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!