Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztethetném vele hogy mindennél fontosabb nekem!?
Nagy csokor virág, kedveskedj neki mindig azzal, amiről tudod, hogy imádja, egyszer hagyd ott a focit miatta és mondd meg neki (kamuzhatod is, hogy épp focid lett volna)
próbálj meg több időt tölteni vele és találd ki TE a programokat
Hát Haver ezt bebuktad! Igaza volt a csajodnak, nem kellett volna elmenned a meccsre. Szerintem teperjél, de nagyon... Meg azt sem ártana eldöntened, hogy ki az első az életedben, a csajod vagy a foci. Ha tehetséges vagy, akkor ne szúrdd el a focit, mert ha a csaj egyszer elhagy, akkor rohadtul fogod utálni magad!
Visszatérve a kérdésre, teperjél, kis ajándékok, bókok, egyszóval odafigyelés.
:D Az első is 80%-os.
A második voltam.
A focit ne hagyd ott a csaj miatt,ha jó vagy benne,de ha egyszer-kétszer nem mész edzésre hanem vele vagy,attól oda lesz.
Egyébként meg...odafigyelés.Ne ajándékkal vedd meg.Csinálj programokat,elég egy egészen egyszerű dolog,olyasmi amit nem szoktatok...néha bókolj,de ne nyalizz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!