Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívan társkeresőzik a párom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én is fent voltam egy társkeresőn, félig ott találtunk egymásra. Nemrég felléptem,hogy törlöm akkor láttam meg hogy még ő is fent van. Ezzel nem is volt probléma úgy voltam vele hogy biztos nem lép fel. De mikor folyton e-mailt kapott különböző társkeresőkről elkezdtem gyanakodni. A gyanú nem volt alaptalan nagyon is aktív a társkeresőkön. Beszéltem vele, törölt is kettőt. De a többin még mindig aktív. Mit tennétek?2016. júl. 13. 11:45
1/10 putyííí válasza:
Felregelnék arra a társkeresőre amin még aktív és saját névvel, saját képpel elkezdenék neki irogatni, flörtölni vele.
2/10 anonim válasza:
Szerinted mennyire gondolja komolyan ezt a kapcsolatot, ha téged sem vesz komolyan?
3/10 anonim válasza:
Hát, ha tetszik, akkor írj rá és hívd el.
4/10 anonim válasza:
Keresi az igazit ... addig meg, ha ló nincs ...
5/10 anonim válasza:
Nekem az a furcsa, hogy neked ez még kérdés, hogy mit tegyél.
6/10 anonim válasza:
5 ös mindent elmondott szerintem.
7/10 anonim válasza:
Voltam társkeresőn,évekig!
Barátom is..de már nem vagyunk fent,egyikünk sem.. és folyton kapunk üzenetet h ennek annak tetszem ez az küldöt felkérést!Nem kell ahhoz fentlenni egyiken sem h kapjon
8/10 anonim válasza:
én is társkeresőztem (ott ismertem meg a férjemet is), de ééérdekes, amint töröltem magam, egyetlen levelet/felkérést/akármit sem kaptam!
9/10 anonim válasza:
Én is töröltem magam az ilyen helyekről, mikor összejöttünk a párommal.
Ha a "megbeszélés" eredménye csak az, hogy kettőről kiszedte magát... hát az nm ígér neked semmi jót. Szamár vagy, mert nincs ló. Megteszed. Pont addig kellesz neki, míg talál valakit akit szeret.
10/10 anonim válasza:
Én a helyedben azonnal kilépnék a kapcsolatból! Mert nő vagy! Legyen tartásod és méltóságod! Egy pasinak sem szabad engedni hogy megalázzon! Én is társkeresőn ismertem meg a párom es most együtt élünk! Én költöztem hozzá! De ha megtudnám hogy ő társkeresőzik azonnal lelépnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!