Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni ilyen pasira?
Figyelt kérdés
2016. aug. 14. 03:48
11/15 A kérdező kommentje:
Hat ö nem akar szakitani !AZT mondta hogy neki nice senkije stb de facen meg likeolgatja a csaj ismerösének aképeit meg dicsérgeti is ellenben nekem egyik képemet sem likeolja be és nem dicséri meg hogy szép vagyok!
2016. aug. 14. 14:00
12/15 A kérdező kommentje:
Facen neki csak annyi van kirakva hogy kapcsolatban de úgy van neki beállitva hogy csak ö lássa senki más!
2016. aug. 14. 14:01
13/15 anonim válasza:
Mondd egyszer-kétszer, hogy most nem érsz rá, más programot csináltál a barátnőddel, inkább vele leszel, mert úgy érzed, te nem kellesz neki komoly kapcsolatra, jobb, hogy ha hanyagoljuk egymást. És ne hívogasd! Aztán majd meglátod, hogy ezzel eléred-e azt, amit szeretnél. Ha nem, akkor ne írj neki többet, ne hív sehova, keress más szórakozást, menjél úszni, evezni, kirándulni, könyvtárakba stb., ott lehet normális, komoly emberekkel is ismerkedni.
14/15 A kérdező kommentje:
Igen Pont ezt csináltam hogy AZ egyik bnömmel bulizni mentem és szarul ezért neki hogy elmentem nélküle holott nekem AZ volt AZ elsö hogy megkérdeztem hogy megyünk e bulizni erre AZT mondta hogy nem igy bnömmel mentem és szakitani akart velem!Ö Pont AZ ellenkezöjét állitotta hogy ö kérdezgette tölem hogy megyünk e valahova és AZT mondtam hogy nem mármint a párom állitotta ezt !
2016. aug. 16. 14:36
15/15 A kérdező kommentje:
Igen Pont ezt csináltam hogy AZ egyik bnömmel bulizni mentem és szarul esett neki hogy elmentem nélküle holott nekem AZ volt AZ elsö hogy megkérdeztem hogy megyünk e bulizni erre AZT mondta hogy nem igy bnömmel mentem és szakitani akart velem!Ö Pont AZ ellenkezöjét állitotta hogy ö kérdezgette tölem hogy megyünk e valahova és AZT mondtam hogy nem mármint a párom állitotta ezt !
2016. aug. 16. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!