Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon együtt maradnak örökre?
Bármi megtörténhet,csak rajtuk múlik. Kiélni akkor akarja majd egyik magát,ha a másikban nem talál partnerre hosszútávon.
De ehhez sem nekünk,sem neked nincs semmi közünk, közöd.
előfordulhat, de egyáltalán nem biztos.
van az életben példa erre is és arra is.
az én barátnőm is ugyanígy van, 17 éve vannak együtt.
sőt a nagyszüleim is, ők már azért nem fognak elválni. ott is az első komoly kapcsolatból lett házasság.
Nekem is voltak ilyen ismeroseim, 8 evig voltak egyutt (14 eves koruktol), mindenki azt hitte, hogy orokre igy lesz, aztan mindketten elkezdtek bulizni, persze nem egyutt es szep lassan eltavolodtak, majd szetvaltak utjaik.
Ismerek viszont olyant is, aki a gyermekkori szerelmet vette el... Tehat mindket oldalra vannak peldak, senki nem tudja elore, hogy hogy fog alakulni, azon is mulik, hogy milyen tipusu emberekrol van szo es mi a fontos nekik az eletben.
hát ezt igy nem lehet megmondani.
már hallottam olyat is hogy 8év után szakitottak...
ahogy telik az idő ugy változnak az emberek, ez lehet hatással egy kapcsolatra...
mindenesetre tök jó hogy ilyen sok mindent átvészelt a kapcsolatuk... biztos imádják egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!