Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a férjedről/feleségedről kiderülne hogy régen árulta a testét?
Ez azért annyira nem piti dolog. Felmerülne bennem a gyanú, hogy ugyan most milyen piti dolgai lehetnek, ha ilyen nagy
dolgot eltitkolt?
Amúgy meg már mindegy...ez a múlt. Az is fontos, hogy jól kijön a gyerekekkel, de nem a legfontosabb.
Az a kérdés, Te hogy nézel rá, szereted, tiszteled-e még.
A saját érzéseidet tisztázd, mert ez a legfontosabb.
Semmit nem csinálnék. De nagyon nem tetszene hogy elhallgatta. Vagy hogy elhallgat bármi fontos dolgot, ettől eltávolodok. Nekem nagyon fontos az őszinteség, és cserében el is fogadok nagyjából mindent.
Az unokatesód viszont nem biztos hogy ilyen, sokan nem szeretnek tudni olyan dolgot, aminek egyrészt már nincs gyakorlati jelentősége, másrészt meg kellemetlen lehet.
Még többen pedig, főleg nők, azt hiszik, hogy nekik fontos az őszinteség, ugyanakkor nem képesek azt kulturáltan elviselni.
Na ez éppen olyan dolog, amit tényleg nem mond el az ember a párjának. Mégis mikor mondta volna? Az elején tuti lapátra került volna.
Valószínűleg szégyelli is. Tovább kell lépni, ez tényleg már a múlt.
Közölném vele, hogy én meg meghúztam az anyját tegnap, de ez piti dolog, meg már amúgy is a múlt, szóval zárjuk le. Már miért kéne ahhoz jó pofát vágni, ha az embert nem nézik partnernek és hülyére vennék? Vágná ki, mint a taknyot.
31/f
Nálam egy komoly párkapcsolat alapja, hogy nincsenek ilyen jellegű titkok. Engem hidegen hagy a múlt, ha az illető megváltozott, de az elhallgatott dolgok és a hazugságok nem. Szerintem két ember között idővel szóba kerül, hogy a másik mit dolgozott, szóval, ha ott nem mondta el az illető a dolgot, akkor akárhogy szépítjük: HAZUDOTT.
Ha valakire komoly dolgokat építek, akkor azt a személyt a lehető legjobban ismerni akarom. Nem piti dologról van szó, az illetőnek nem csak egy ember lennék. Ha ezeket mondaná, azonnal lapátra tenném az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!