Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú arról beszél hogy a közös program után haza akar vinni, akkor arra céloz hogy mutassam be a szüleimnek?
Tegnap randiztam egy sráccal. Kölcsönösen bejöttünk egymásnak.. és már a következő két randit is betervezte. És hogy a harmadik találka után hazahozna, mert hogy még nem járt azon a településen ahol én lakom..szerintetek ez arra célzás hogy mutassam be a szüleimnek? :D
és ti mit gondoltok erről.. manapság mennyi idő után szokás bemutatni az ősöket.. igaz már 3 hónapja beszélgettünk de csak most találkoztunk..
A válasz megírásának időpontja: ma 10:27 látszik mekkora idióta vagy..
én sose tennék ilyet.. megismertem egy lány 1 hónapja de kb 1 hete folyamat minden nap nála vagyok szinte egész nap mindent elmondunk egymásnak és csak barátok vagyunk még csók se volt. én többet szeretnék .. akkor ez mi ??
ennyire hülyék hogy lehetnek az emberek hogy ennyire általánosítsanak ...
én is gondoltam erre...
és ha tegyük fel komolyan érdeklem akkor még nem tud várni két hetet vagy 3-at?
végül is akkor csak arra kellenék neki ha egy ilyen miatt ott hagyna nem?
huu utolsó két válaszolónak nagyon köszönöm :P
de még jöhetnek az ötletek :D
de ő 30 km-erre lakik tőlem :O
őket is hazaviszed? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!