Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan ember lennél, aki nem igazán utazott életében, összejönnél olyannal, aki már a fél világot beutazta, és jelenleg is 7 helyszínes listája van, ahová masfél éven belül el is fog menni? Egyébiránt nagyon vonz téged. (2-15 napos utakról van szó)
Ha neked is van rá időd illetve elég szabid, és elég pénzed, és te is szeretsz utazni akkor miért ne?
Én pl. a 2. barátnőmmel kezdtem el utazgatni, ő mindent megtervezett leszervezett , én eleve kicsit hátrányban voltam mert németül beszélek, a legtöbb helyen meg csak angolul beszélnek, ő meg perfekt, így végre éltem kicsit.
Ha pl. az utazás is vonz, és nemcsak a pasi, csak eddig mondjuk nazért nem utaztál, mert nem volt prioritás, nem volt társaságod, stb., és van rá elég pénzed/szabadságod is, és el szeretnél menni, tök jól elsülhet a dolog.
Ha viszont eddig nem utaztál, mert otthonülő típus vagy, aki a szülővárosát sem hagyja el szívesen, utál repülőre/vonatra ülni, és mindig van kifogása, hogy miért ne menjen sehová, az eltérő életmódotok okozhat néhány konfliktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!