Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek randizni és belemennétek egy kapcsolatba egy olyan 37 éves pasifal, aki korábban kábítószerezett?
20-as! Azzal volt nekem is dolgom, csak én oda is költöztem. Kiderült nagy hazudozó.Elég unalmas volt, sexben is.... El is libbentem😃
Most egy gyerekes anyukát boldogít, jajj szegények....
Kérdező!
Nagyon helyesen döntöttél! 🙂
Nekem is volt, feltűnően ugyanazzal a szöveggel, ugyanaz a korú(mára 38), s említett hozzászólásokbóli helységből pár hónapig közöm. Nekem először hazudott, majd megmondta h a kemény drogokról sikerült lemondania, de a fű és társai nélkül úgy érzi nem tud élni.
Nagyon sajnálom érte, mert nem buta, csak elcseszett magával ezek használata miatt.
Úgy vettem észre h állandóan bizonygatta h neki igaza van, sokat beszélt, elmondta h minden nőjét csalta.Azt mondta h minden nőt megkap, engem is pénzzel próbált csak engem az énje érdekelt, ezáltal engem hosszabb távra nem tudott. Mesélte h apikája alkesz volt, elváltak a szülei anyja lóvés pasit fogott. A nevelő apja betörte az orrát, s az anyja nem állt ki mellette. Mindig csesztették h mindenben a legjobbnak kell lenni, diploma nélkül senki lesz.
Kicsit úgy vettem észre, benne van rendesen ez a dúrva neveltetés s példa, h azért csinálja h a belső normális énjét ne lássa senki, hisz otthon is csak akkor figyeltek rá ha valami rosszat tett, pedig pont a belső énje a szerethető, nem kell keménynek látszania.Talán egyszer majd rájön.
Ezektől a gyengébb szerektőli viselkedése(távol voltam azt hitte csalom így ő is tartott pluszba magának csajokat, este időbeni összebújásnál fontosabb volt spanglizni-aminek a füstje rám is hatott, reggel is csak a spangli kb. egésznap óránként, tévhitei annak magyarázása, hol pörgés egoizmus hol nyugalom, hazudozás később igaz elmondás, hol gyerekes hol férfiként, hol segítőkész hol a cucc utáni futkosáskor minden hátrahagyás, vállalkozás indítás de a 3 millió összekunyerálása nem gyűjtése, nem lehetett őszintén beszélgetni vele ami részemről szépen el is maradt, állandóan harcnak vélte a vélemény belémkötött olyankor, ész nélkül akart erre gyereket nem gondolván a gyerek jövőjének megalapozására utánajárásra persze bevállalós hitben tartottam de vigyáztam hisz se 2 szobás lakás stb..., ráadásul semmilye nem volt a nevén, anyjának exeknek a nevén voltak, s ezek után támadott h én hibás vagyok mert nem bízok benne, szóval sorolhatnám... De Bp-t azt nem mutatta be, nekem kellett volna ismeretlenül kitalálni mit néznék meg-na hát ezeután kikanyarítottam magam az alól is h bárhova is menjek vele), teljesen összezavart, s távolságra bíztatott.
Majd nem bírtam tovább.
Kiléptem.
Szóval kérdező, fölösleges összezavarástól, időpocsékolástól mentetted meg magad. Gratulálok, ügyes vagy 💪🙂
Úgy látszik "híres" a Bzs Újp. - ról.
Sajnos nekem is előadta magát.
Az a pali manipulál mindenkit, h a céljait elérje, mert egyedül képtelen, vagyis a tudatmódosítójával 😃
Csak érzelmileg befolyásolható nőket toboroz, nekik tud hazudni, őket tudja irányítani a saját malmára, h általuk tudjon érvényesülni az életben.
Mindent megvesz, meg fuvaroz s ezzel kész is 😃 Társfüggőknek meg elég is, utána azt csinál velük, amit akar 😃
Egyikkel együtt él, másikkal találkozgat munkaügyet intéz mondat alatt, harmadikkal meg csak enyeleg ha valahol máshol vagy nem vele.
Tiszta gáz az egész csávó.
Drogfüggő örökké drogfüggő marad, kb 5-10%-a tud lejönni róla huzamosabb ideig, de bármikor hozzányúlnak úgy h észre sem veszed.
Biztos nem jönnék össze vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!