Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha személyesen találkozunk azt veszem le, hogy bejövök neki és tök jókat beszélgetünk, de chaten nem tudunk beszélgetni (? ) bővebben lent
arra lennék kíváncsi hogy miért lehet ez?
mert ha együtt vagyunk tök figyelmes velem, aggódik értem, nagyon jókat beszélgetünk és mindig csak bámulunk geymás szemébe és akkor lelassul minden meg blabla... xD
de ha chatelünk közbe mindig valamit játszik és szinte csak én kérdezem, úgyhogy inkább mindig ott hagyom
emiatt lehet hogy még bejövök neki?
ja és még annyi hogy azt tudom hogy még nyáron bejöttem neki aztán ősszel úgy tűnt már nem de szilveszterkor meg már megint úgy tűnt. nem értem... (mindketten 16 évesek vagyunk)
Jó de azért a mai világban az is számít valamit. Csak azt nem tudom, hogyha van egy csomó jel ami arra utal, hogy tetszem neki akkor az, hogy chaten nem tudunk beszélgetni csak egy rossz pontnak számít vagy a többi jelet látom rosszul?
(amúgy volt egy olyan időszak amikor majdnem mindennap beszéltünk és akkor még ő írt rám)
De nem tudom elképzelni hogy megváltozott véleménye, főleg a szilveszteri buli után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!