Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok: kinézet alapján az öt pasas közül melyiket utasítanátok el biztosan vagy nagy valószínűséggel? És melyik a legvonzóbb? Lécci életkort is írjatok.
Kinézet alapján egyik sem annyira ronda, hogy ne érdekelne a természete. Vagyis elbeszélgetnék mindenikkel :). A legvonzóbb pedig a bal szélső. Tetszenek a vékony, de izmos pasik és az arca is nagyon szimpatikus :).
20/L
a bal szélső a legjobb, a jobb szélső
egyáltalán nem...
De nemhiába mondják, hogy milyen fontos a kisugárzás, én rendszeresen olyanokba szeretek bele, akikre előtte rá sem néztem volna.És hogy miért?mert megnyerő a viselkedésük, udvariasak, lovagiasak..stb
27 N
ezek szerint még van jövője a "szőrös" pasiknak?!
nofene mikre derül fény...XD
pedig énmár kezdtem azthinni, hogy csak a csigatestűek jönnek be a csajoknak..::/
nem tetszhet mindenkinek ugyanaz
nekem pont hogy a jobbról az 1. és a 4.
ízlés dolga... :)
A legjobb a bal szélső, de a többiek is jól néznek ki. A középső tetszik a legkevésbé, de vele sincs probléma, csak a többiek kicsit jobbak. :)
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!