Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen testalkatú pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Izmos, mackós, átlagos, sovány kövér?
Kort is írjatok :D
2013. márc. 15. 22:23
1/15 anonim válasza:
Nem túl vékony, kicsit izmos, de nem kigyúrt! Volt már h egy mackós srác jött be...igazából a nagyon sovány meg a nagyon kigyúrt a kizárt!
20L
2/15 anonim válasza:
a túl izmos, kövér, sovány egyáltalán nem tetszik, maradok az átlagosnál :) 15L
3/15 anonim válasza:
Átlagos, nincsenek nagy igényeim. :)
4/15 anonim válasza:
Ne legyen egy szál pálcika, de ha megsimogatom akkor érezzem hogy van rajta hús és nem csak izom, mert az a másik véglet. Szerintem nem feltétlenül kell kigyúrnia magát egy srácnak, hogy vonzó legyen.
5/15 anonim válasza:
Leginkább vékony, vagy enyhén izmos, normál :)
7/15 anonim válasza:
vékony, de ne csontsovány és izmosabb :P 17L
8/15 anonim válasza:
izmos, vagy macis (NEM DAGADT!!!)
sportoló vagyok, és igaz, hogy alacsony vagyok, de én picinek és törékenynek szeretném érezni magam valaki mellett :D
9/15 anonim válasza:
izomos vagy vékony de ne legyen túlságosan vékony sem ! 17L
10/15 anonim válasza:
mint a barátom:)
kis pocis:)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!