Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis mikor lehet az ilyesmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mikor lehet az ilyesmit sértődésveszély nélkül megkérdezni?

Figyelt kérdés

Nem, nem a szex módjairól lenne szó, hanem a házimunkáról... így 28 évesen már komolyabb nőt keresek, komolyabb kapcsolatra, szóval ha az egyénisége oké, akkor énfelőlem indulhat a szokásos összeköltözés-esküvő-gyerek téma is, ezzel egyetértenek a nők is. De a mindenségit, hiába vonzó a csaj, ha egy rohadt inget nem vasalt még ki életében, ha egy húslevest nem tud megfőzni, akkor mit bohóckodik a randik alatt, hogy ő már készen áll a házasságra? Nem, nem arról van szó, hogy csak neki kell majd házimunkát végeznie, de igenis ne rémüljön meg mondjuk az élesztő, vagy az ablaktisztító látványától...

Na visszatérve az alap kérdésemre: úgy kábé mikor lenne alkalmas ezt megemlíteni? Mert ettől a témától olyan sértődéseket tudnak levágni, hogy az valami hihetetlen, előbb válaszolnak arra a kérdésre, hogy mehet-e popsiba, mint hogy meg tudna-e sütni egy kalácsot. Bármit kérdezhetek bármelyik huszonévestől a szexről, lelkesen helyeselnek a komoly szándékaimról hallva, na de megkérdezem, hogy ő maga hogyan képzelné a közös jövőt, ki főz, ki takarít, mihez ért, mit szokott csinálni, akkor jön a zavart nevetgélés, vagy a műhiszti, ez mi már??

2014. jún. 6. 23:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
41%

tudom miről beszélsz. ezt lányként is meg tudom érteni, és teljesen igazad van.

ez azoknál a lányoknál működik akiknek ez nem szégyellnivaló dolog, hogy nem tudják megcsinálni.

a sértődés meg a zavart nevetgélés pont ezért van, mert ők is tudják és érzik hogy ez így nincs rendjén, és az lenne a feladatuk, hogy tudjanak főzni, csak valamiért nem tanították meg nekik otthon, vagy nem volt kellő érdeklődésük felé, vagy némi csakazértse, mert sok férfi erőlteti, és olyankor meg nyomás alatt nem megy annyira.

tényleg nem lenne megerőltető dolog megtanulni, mert minden mást is meg kell tanulni....

2014. jún. 6. 23:59
 2/20 anonim ***** válasza:
24%
mondjuk ha egy 28 éves még nem tanult meg rendesen főzni, akkor valószínűleg olyanról lehet szó, hogy még nem is annyira akar elköteleződni, vagy nincs tisztában azzal hogy ez mivel is jár..
2014. jún. 7. 00:00
 3/20 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem erre te sem vagy felkészülve apám... Komolyan ilyeneket kérdezel randin? Nem kérdeznek vissza, hogy mennyi idő alatt raksz össze egy lapra szerelt íróasztalt papír nélkül?

Ne így ítélj már... Legyetek együtt hónapokig, járjatok egymás lakására bátran, ott látod úgyis, hogy tud-e főzni stb, aztán meg költözzetek össze. Úgyis lakva ismerszik meg a másik, nem kérdezgetve...

Én még csak 19 éves lepkefing vagyok, de olyan hülye nem, hogy kérdőívből válasszak párt.

Mondjuk lehet, hogy elkezdem nézegetni az adatlapokat valami társkeresőn, 9 év alatt csak találok valakit aki tud főzni, mosni, takarítani, isteni a franciája és nem AIDS-es...

2014. jún. 7. 00:03
 4/20 anonim ***** válasza:
40%
3as: nem védem a kérdezőt, mert nem tudom hogyan értette, de szerintem az ismerkedés során kiderül egy s más a másikról, szóval értelek én téged is, de akaratlanul is szóba kerülhetnek ilyen-olyan témák a hetek, hónapok alatt..
2014. jún. 7. 00:06
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
Tehát te "komoly kapcsolat" cimén ingyér takarítónőt és szakácsnőt keresel. Szerintem úgy lenne korrekt, ha amikor ezeket megkérdezed, mondanád is, hogy mennyit vagy hajlandó fizetni érte.
2014. jún. 7. 00:09
 6/20 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem mindenki magára vasaljon, maga után takarítson. Nem szabadna ilyen piszlicsáré dolgokról szót ejteni sem normális embereknél... Alap, hogy egy ember el tudja látni magát, alapszinten tud főzni, még ha nem is kifogástalanul. Elég felszínes dolog ha számít neked, hogy tud-e kalácsot sütni a kiszemelted, és ha nem tud akkor kidobod? :D Más kérdés, hogy próbálkozik-e egyáltalán...

Eleve támadó kérdés vagy bántó feltételezés. Úgy jön le, hogy ingyencseléd kell neked, nem barátnő.

23l

2014. jún. 7. 00:12
 7/20 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy 19 évesen az utolsó ami érdekel, az az, hogy mosott-e már fel életében.. elhiheted, hogy én is így voltam ezzel, de ez már más. Most ha komolyan gyereket szeretnék vállalni, akkor ne a szülés napján derüljön már ki, hogy nagyon nem értünk egyet a gyereknevelésben, vagy hogy ő otthon maradna babázni és háztartást vezetni, vagy rohanna vissza dolgozni amint lehet.. ez fontos, nyilván nem az első randi negyedik percében támadok lesből, hogy "na és tudsz Wellington bélszínt készíteni?" de valamikor és még jóval az összeköltözés előtt derüljön már ki, hogy ki mit vár el és cserébe mit tud nyújtani.
2014. jún. 7. 00:12
 8/20 A kérdező kommentje:

Na jó, ti is kezditek... mint említettem volt a legelején, idézem: "Nem, nem arról van szó, hogy csak neki kell majd házimunkát végeznie"

INGYENCSELÉD? Nálatok a cseléd takarít? Gondolom hogy inkább szegény édesanyád, mert te azért vagy így kiakadva, mert ráhibáztam a te gyenge pontodra is... oràlt-anált-arcraélvezést már az első héten vállal az átlagnő, de hogy elmosogasson, fúj....

2014. jún. 7. 00:17
 9/20 anonim ***** válasza:
53%

szerintem a válaszolók, és közted, kérdező, életkori különbségek vannak, azért nem értik amit mondasz...

nincs ebben semmi támadó jellegű dolog, teljesen érthető hogy ha már valaki komolyan tervez és hosszútávra a 30hoz közel, akkor legyen némi "tudás" amit mindketten bevisznek a házasságba.

2014. jún. 7. 00:18
 10/20 anonim ***** válasza:
53%

Értem amit mondasz, de szerintem rosszul közelíted meg a dolgokat.

Ha mondjuk nála vagytok, megkérheted, hogy főzzön neked valamit, legfeljebb nemet mond, ez nem a világ vége. Ha 3-4 alkalommal nem főz, akkor gyanakodj. Azt, hogy takarít-e, látod, illetve a mosás is elég egyértelmű.

Ha meg nem akarod, hogy a szülőszobán lepjen meg valamivel, ne csinálj gyereket amíg nem éltek együtt elég ideje. Ha együtt éltek, akkor azért már lehet beszélgetni a gyerekvállalásról, de ehhez normális esetben több évnyi kapcsolat kell.

2014. jún. 7. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!