Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy visszautasítottam?
Szakított velem a párom, de azt mondta nem zárna le véglegesen minden szálat mert hátha egy hónap múlva meggondolja magát. Addig is sokat kellene bizonyítanom. Ezután hétig egyáltalán nem is beszéltünk. Tegnap egy nála tárgyra hivatkozva találkozót kért. Elutasítottam. Azt írtam ha csak ezért akar velem találkozni inkább maradjon nála a cuccom, emiatt nem akarom feltépni a sebeim. Mert nekem nagyon fájna a találkozás úgy látni beszélni vele, hogy tudom nem lehet az enyém :(
Szerintetek jól tettem? Vagy kellett volna találkozni, hogy bizonyíthassak? Vajon ezzel végleg elvágtam minden vissza vezető szálat? Ha kérné rohannék vissza hozzá mert rettenetesen szeretem de már annyiszor összetörte a szívem, hogy félek a találkozástól mert így(barátként) nekem szenvedés. Ez elfogadható indok, vagy én vagyok hülye?? El kellett volna mennem? Nem vagyok benne biztos, hogy lett volna esélyem de így meg...
Egyáltalán normális, hogy fáj a találkozás??
ez egy k*csög, hagyd a francba. Mégis mi az, hogy "nem zárna le véglegesen minden szálat"??? Ez azt jelenti, hogy meghúz egy pár nőt, és ha nem talál jobbat nálad, visszamehetsz hozzá... és még te bizonyíts...
Ha nem vagy idióta, otthagyod és többet nem beszélsz vele
"azt mondta nem zárna le véglegesen minden szálat mert hátha egy hónap múlva meggondolja magát."
A büdös életbe szóba nem állnék ezzel a taggal, a helyedben. Ez egy ócska mutáns, nem több.
Nagyon jól tetted, hogy visszautasitottad!Ez a pasi játszik veled, ahogyan akar, és még irod is, hogy többször összetörte a szivedet!
En a helyedben már nem is akarnám látni, és uj kapcsolatot teremtenék!
Mit és miért kellene bizonyitanod?Mi vagy te, hogy csak akkor jár veled,ha bizonyitasz?
Félreértitek. Nem zárná le teljesen mert még szeret viszont nagyon mély a seb amit okoztam, teljesen elveszett a bizalma irántam, összetörtem a szívét és most az esze irányitja!
Biztosan tudom, hogy nem szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!