Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő még ilyen hatással nem volt rám, és gyanítom nem is lesz. Mit tegyek, hogyan szabadulhatnék a hatása alól?
Amit te érzel és a hármas (meg még sokan mások) ezotéria szerint ikerláng fajta kapcsolat. Hagyományosan véve pedig az "Igazi/Nagy Ő" megfelelője. Az előbbi megközelíthető szerint az ikerláng típusú kapcsolatban a két fél múlt-múlt életében is találkozott, akár együtt volt, de mivel nem örökké ezért az új életben is összeakadnak míg örökkévaló nem lesz a szerelmük. A második nézet alapján egy életünk van és ha nem lesztek együtt ez életben akkor nem a hozzádvaló társ. Kérdés ki miben hisz.
(P.S Én egyikben se hiszek)
"de egy hülyeség miatt nem lehetek a közelében."
Mit értesz ezalatt?
Igen, ahogy a 14 és írja. Nagyon nehéz beismerni, de nem is ismered. Nem tudod, milyen, azt hiszed, hogy tudod, de a nagy részét csak képzeletben szőtted róla. Képzeletben pedig könnyű álomszerűen tökéleteset szőni.
Nem mondom, hogy igazán megismerve nem lehet tényleg nagyszerű nő, de ilyen istenség szintjén biztos nincs, és a függésed is alábbhagyna ha ismernéd, és maximum normális szerelem lenne.
Milyen kapcsolatban vagytok egyáltalán? Van valami szintű viszonzás? Miért nem lehettek együtt?
Azt ígérted leírod, és már írtál azóta, de nem írtad le ezeket.
Ezen megyek keresztül több éve.
Egy megmagyarázhatatlan szál köt hozzá...
Közelednem nem szabad felé,mert foglalt,így távolról szeretem már évek óta.
Ha van lehetőseged( és nincs amúgy kapcsolatban), akkor megéri nyitnod felé! Hívd el valahová! Beszéljetek!
17:
Igen, valóban, de hidd el, nem könnyű még úgy sem, hogy névtelenül írom le. Több éve ezen megyek keresztül csakúgy, mint te kedves utolsó..
És igen "közelednem nem szabad felé, mert foglalt..." ez nálam is fennáll. Mindamellett noha nem közszereplő, de bizonyos körökben ismert a hölgy, így nem szeretnék túl sokat írni, részletekbe menően, kiadni őt teljesen...
De egyébként beszéltünk már sokszor, írtunk is egymásnak, és 1000 %-ra veszem neki sem vagyok közömbös.
Csak magamat tudom ismételni, soha nem éreztem ezt még senkinél, és valószínű nem is fogom.
Ez nem csupán szexuális vágy, hanem mint sokan írtátok, mintha már régóta ismerném, és köt hozzá valami megmagyarázhatatlan ismerős érzés. Amúgy félre ne értsetek, nem akarom zaklatni vagy ilyesmi, de értsetek meg engem is, hogy érzelmileg nagyon kötődöm hozzá. Ha egyetlenegyszer enyém lehetne, csak egyszer, akár a lelkemet is elvehetnék tőlem, az sem érdekel. Nem csak most érzem ezt, hanem hosszú ideje, nem röpke fellángolás ez részemről. Nem tudok elszakadni tőle. Már sokmindent megpróbáltam, de egyszerűen nem megy. Felemészt ez a dolog, de ugyanakkor fel is emel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!