Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszhetek neki, mit érezhet irántam?
Nemrég megismertem egy lányt,aki egy suliba jár velem és párszor lógtunk lent szokásos haveri társaságba de mi egymás mellett ültünk/sétáltunk. Pár dolgot egyszerre csináltunk csak mi ketten. Meg kérdezték mindegyikőnktől a haverok,hogy tetszik e nekem meg én neki,de egyikőnk sem válaszolt semmit. És most az ő barátnői mindig azt mondják rám h pasija vagyok,és mondjuk úgy hogy bszogatnak vele,ami nekem nem baj :) És fel is írták egy falra hogy szeretem őt,az én nevemben. Amikor meglát a legjobb barátnője egyből köszön nekem és hívja a csajt.
Egyébként ezek a dolgok őt nem zavarják,mert őis ottvan mindig,de mostanában is köztünk van,de ugy tünik mintha el akarna bujni előle,nemnagyon van mostanában a közelemben,inkább elbújik valaki mögött.
Vajon tetszhetek neki,mit érezhet irántam?
fél a szerelemtől..ennyi:)
izgulós tipus biztos, mert mikor meglát a pillangók elkezdenek repdesni a hasába és inkább elbujik:D
heló/csá/szevasz (amelyik teccik):D
na térek a lényegre: az a csaj azért menekül előled mert nem tudja mit érez irántad vagy beléd van zúgva és nem meri elmondani mert fél a többiektől vagy a te válaszodtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!