Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek folytassam vele vagy mást keressek?
100km 14 évesen egyáltalán nem kis távolság, miből finanszírozná szerinted az utazást? A szülők pár alkalomba gondolom még belemennének, de gyakrabban nem túl valószínű.
Ha bírjátok,hogy csak ritkán találkoztok(és gyanítom így van, ha 9 hónapja ismered, de nem találkoztatok), akkor mi a gond?
ha titok akkor értem, de ebben a korban amugy sem tudod sokáig titkolni, ha eddig nem vette észre, hogy naponta órákat beszélsz skype-on, akkor az lesz a buktató, ha egyszer fogod magad friss jogsival és utazol 100km-t, egy olyan emberhez akit nem is ismernek... jobb ötlet elmondani és a szülők megbeszélik, vagy rajtatok keresztül egyeztetnek, h meglátogathassátok egymást... szerintem!
remélem segítettem!
u.i.: én is voltam fiatal és visszagondolva jobb nem titkolózni ilyen helyzetekben, nyugodj meg a szülők meg fogják érteni és segítőkészek lesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!