Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek folytassam vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek folytassam vele vagy mást keressek?

Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni. Arról lenne szó hogy még 2012 december elején összeismerkedtem egy lánnyal facebookon. Kiderült hogy ő dunakeszin lakik én meg kecskeméten. Sose találkoztunk még de szinte minden nap órákat beszélünk skypeon videóval tehát ismerjük egymást és nagyon gyönyörűnek tartom és én is tetszek neki. Tudja hogy járni szeretnék vele, minden nap elmondom neki. Mit tegyek ? inkább hagyjam abba és folytassam egy kecskeméti lánnyal, vagy ne adjam fel és várjak addig amíg én magam tudok hozzá felmenni keszire kismotoros jogsival (még egy év). ja és én 14 leszek ő meg 13. köszönöm!

2013. aug. 18. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Hát tudod, aki nagyon szerelmes, annak egy ilyen apró távolság nem számít. Akinek meg számít, az nem szerelmes csak.
2013. aug. 18. 09:34
 2/8 A kérdező kommentje:
igaz
2013. aug. 18. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

100km 14 évesen egyáltalán nem kis távolság, miből finanszírozná szerinted az utazást? A szülők pár alkalomba gondolom még belemennének, de gyakrabban nem túl valószínű.

Ha bírjátok,hogy csak ritkán találkoztok(és gyanítom így van, ha 9 hónapja ismered, de nem találkoztatok), akkor mi a gond?

2013. aug. 18. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
hat, en nagyon bizom h kitartasz mellete, mer en is igy vok csak mi par evvel idosebbek vunk es parszaz km-el messzebb lakunk egymastol :)
2013. aug. 18. 15:32
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! kitartok mellette
2013. aug. 18. 18:34
 6/8 A kérdező kommentje:
1 év mulva meglesz a motoros jogsi és akkor felmehetek hozzá mert a szülőknek nem kéne tudniuk erröl az egészröl.
2013. aug. 18. 18:37
 7/8 anonim válasza:

ha titok akkor értem, de ebben a korban amugy sem tudod sokáig titkolni, ha eddig nem vette észre, hogy naponta órákat beszélsz skype-on, akkor az lesz a buktató, ha egyszer fogod magad friss jogsival és utazol 100km-t, egy olyan emberhez akit nem is ismernek... jobb ötlet elmondani és a szülők megbeszélik, vagy rajtatok keresztül egyeztetnek, h meglátogathassátok egymást... szerintem!

remélem segítettem!

u.i.: én is voltam fiatal és visszagondolva jobb nem titkolózni ilyen helyzetekben, nyugodj meg a szülők meg fogják érteni és segítőkészek lesznek!

2013. aug. 19. 10:11
 8/8 anonim válasza:
Én Balatonfenyvesen lakom, barátom pécsi. Ő 16 én 15. Fél éve vagyunk együtt. Nem tud szétválasztani a távolság.
2013. aug. 19. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!