Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nekem ő kell, és szeretnék kezdeményezni, de ő meg azt szereti, ha neki kell teperni?
Én szeretnék kezdeményezni, viszont az előző kapcsolatával is az volt a baj, hogy túl könnyen kapta meg a másikat, és később is őt ugrálták körül úgymond. De ha én nem csinálok semmit, nem lesz belőle semmi, ha odadobom magam, akkor meg az a baj, akkor most mit csináljak?
Mondhatjuk, hogy ha szeret kezdeményezni, és még nem kezdeményezett, akkor valószínűleg nem is kellenék neki, de azért a remény hal meg utoljára, én megpróbálnám, lehet, hogy csak nem gondolt még rám úgy, mivel barátok vagyunk...
Nő vagy (ugye?), neked zsigerből tudnod kell, hogy bolondíts magadba egy srácot anélkül, hogy bármi konkrétat mondanál neki, vagy bíztatnád.
Küldj neki jeleket, csábítsd el, csavard el a fejét! Ez nem egyenlő azzal, mintha odaállnál elé, hogy "járunk?" de elérheted vele a célod :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!