Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet járni osztálytárssal? :D
Figyelt kérdés
Tegnap megkérdezett az egyik osztálytársam, hogy járnék-e vele? Én kértem egy nap haladékot, holnapra kéne megmondanom neki.... Amúgy nekem bejön a pasi, velem egykorú. 14L2014. szept. 16. 20:45
2/16 anonim válasza:
Ennyi idősen nem "pasi", max egy fiú. Amúgy lehet, bár egyesek szerint ostoba dolog, főleg a korotokban, mert a ti korotokban nem tartanak sokáig a kapcsolatok, aztán ha rosszul alakul, folyton összetalálkoztok majd. Ami akkor gond, ha pl gyűlölködve váltok szét.
3/16 anonim válasza:
nemnemnemnemnem! szakitas utan meg evekig nezhetned a kepet!
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Benne van a pakliban hogy ha szakítotok akkor kicsit kellemetlen lesz találkozni de ezt neked kell végigrágnod hogy neked mennyire okozna gondot ha esetleg bekövetkezne és az alapján eldönteni.
6/16 A kérdező kommentje:
Láttam már ezt a videót, és épp ezért kérdeztelek titeket, hogy nektek mi a véleményetek erről.
2014. szept. 16. 20:51
7/16 anonim válasza:
Nincs is jobb attól, amikor az egész osztály és a suli majd a szakításotok után arról beszélget, hogy milyen vagy ágyban (mert gondolom azzal sem várnátok sokáig...). Tehát biztosan nem mennék bele, a másik pedig, hogy "házi nyúlra nem lövünk!".
9/16 anonim válasza:
jarjatok nyugodtan:)
enis igy voltam vele, szakitottunk de nemreg ujbol nagyon joba lettunk :)
14/l
10/16 anonim válasza:
Igazából ahogy nézem, meg ahogy gondoltam is, nem lehet szabályt felállítani. Ez attól függ, hogy milyen a két ember személyisége, hogy tudnák-e elegánsan kezelni a szitut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!