Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Csunya mellforma, striák, narancsbőr, pluszkilok (akár csak 5-10, akár 10-20), bőrhibák. Stb. ezek sok nőnek megvannak. Mennyire befolyásolják a szexuális életet és a párkapcsolatot, egy fontossági rangsort felállitva?
Semennyire.
Volt már narancsbőrös fenekű barátnőm és stris mellű. Telt is. Mégis miért befolyásolna bármit?
Azért döntsük már el hogy egy két gyereket szült 40 évesről van-e szó vagy egy 20-as 30-asról, akinek még illene tökéleteshez közeli alakkal rendelkeznie!
Annál lehangolóbb nincs mikor nyáron a 20 évesek kiteszik mindenüket, közben meg hájas-narancsbőrősek...
fun fact: narancsbőre a legtöbb nőnek/lánynak már tinédzserkoról kezdve van, ez még a legvékonyabbaknál is van, genetikán is alapulhat, és nem lehet megszűntetni, fenékgyakorlatokkal lehet javítani rajta, de nem megoldani. persze túlsúlyosaknál van, de tévhit, hogy csak a fölösleggel rendelkező személyeknek van, ugyanis ez közelsem tükrözi a valóságot
narancsbőrös 17/L 46kg,170cm
Bocs, hogy nőként válaszolok, de mivel én a kérdésben leírt típusú problémákkal rendelkezem, van tapasztalatom benne.
A szépség relatív. Tényleg. Vőlegényem imádja, ahogy kinézek, és én sem értem, miért, de mindig fel tud izgulni rám, és tetszik neki a lógó mellem. De van 20 kiló pluszom is, narancsbőr, stria is, de nem zavarja. Pasitól függ a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!