Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értékelnéd ha valaki elfutna hozzád (40km), mert szeretne látni, de nincs pénze buszra?
Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban,ilyen hidegben.2017. jan. 22. 14:16
1/18 anonim válasza:
Én őszintén szólva elég betegesnek tartanám.
3/18 anonim válasza:
Megkérdőjelezném,hogy normàlis.Egyébként ilyen csak a mesében van.
4/18 anonim válasza:
Anyámhoz apám hónapokig járt le biciklivel.
Budapest-Eger távolság.
5/18 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Inkább menekülnék az ilyentől.
6/18 anonim válasza:
Ha nincsen 2*300 forintja, akkor meggondolnám, milyen jövőt gondol kettőnknek, mert kizárt, hogy én tartsak el egy koloncot
7/18 anonim válasza:
Ismerkedési fázisban klinikai eset, komoly kapcsolat esetén romantikus.
8/18 anonim válasza:
Inkabb kerj kolcson buszjegyre.
9/18 anonim válasza:
Kérdező!
Itt gondolom rólad szól a kérdés.
Neked nincs pénzed buszjegyre, és futni is szeretsz, így kellemeset a hasznossal párosítás.
És megkérdezed ismeretlenül, hogy ki mit gondol erről a helyzetről, hogy lásd, a csajod mit gondolna?
Nos, szépnek szép teljesítmény,de sajnos a mai lányok nem ilyen teljesítményekre vágynak.
10/18 anonim válasza:
40 km futva ez komoly? Gondolom ez csak elméleti kérdés.Izzadtan, kifázva jönne randira?Nem igazán örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!