Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadják körmük szakadtáig a férfitöbbletet, amikor a gyakori kérdések ismerkedés szekciójában is szinte csak és kizárólag férfiak írnak ki ismerkedési kérdéseket?
Ha szerinted az reprezentatív, akkor komolyabb gondjaid vannak.
De had fordítsam meg a kérdést: miért ragaszkodtok körmötök szakadtáig a férfitöbblet elmélethez, holott több statisztikában is megtalálható, hogy nincs szignifikáns különbség?
Miből gondolod, hogy minden egyes felhasználó írt már ki kérdést párkeresési céllal?
Már ha ezt annak lehet egyáltalán nevezni...
Egyszer az van, hogy a szerelmeskedés, a család, a szerelem, és legfőképpen a gyerekvállalás utáni vágy egy szégyellnivaló xar lett, mindenki csak baxni akar, érzelmek nélkül. Erre a pasik részéről sokkal nagyobb a kereslet.
Mivel egyre több nő esik bele a csapdába, és kihasználja szexre az, akibe ő beleszeret, így egyre több nő választja az egyedüllétet. Egyre kevesebb nő keres bármiféle kapcsolatot a hímegyedekkel.
Mert minden ember egója így működik. Ha valami siker éri őket, akkor azt szeretnék maguk érdemének betudni. Pl. hogyha vesznek valakinek a szülei autót, lakást vagy bármit, akkor az egója azt mondatja vele, hogy hát azt igazából én vettem magamnak.
A férfitöbblet adott. És ez nagyban szerepet játszik abban, hogy minden nő sikeres a férfiaknál. Épp ezért bántja az egójukat, ha valaki ezt hangoztatja, mivel akkor az ők által elképzelt érdemet akarod elvenni tőlük. Legalábbis az egójuk ezt így érzékeli, és visszatámad.
Bogárka, az nem férfitöbblet, hogy a gyk ismerkedős rovatában több a kanos férfi.
Nemrég elmentem a nőgyógyászatra, és olyan nőtöbblet volt, hogy ihaj! Miért nem ismeritek be, hogy nőtöbblet van? Amúgy valóban az van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!