Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jön be a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jön be a lányoknak egy olyan férfi, akit az utca nevelt?

Figyelt kérdés
Komfortosan mozog a Blahán, a nyugatinál vagy az Örsön.

#bástya #spártai #Az utca embere
2022. ápr. 3. 11:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Majka?
2022. ápr. 3. 11:10
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Pont lexarom, nekem nem a nyócker az egész világ.

Amúgy ki vagyok vele segítve, ha mondjuk épp Hamburgban kéne eligazodni. Vagy ott már én vegyem elő a tökeim?

2022. ápr. 3. 11:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem szerettem az ilyen "kültelki vagányokat". Inkább tanult, értelmes ember legyen, aki a normális, akár kifinomultabb közegben is megállja a helyét, mint egy "na mivan, mivan, mivan, akarsz bokőt?" féle kemény legény, aki aztán tudja mi a dörgés.

De, én eleve nem is az utcagyerek kategória voltam soha, bár több ilyen jellegű barátom is volt még általánosban. Így, most sem ebben a közegben mozgok és az én társaságomból erősen kilógna valaki, aki erre veri a mellét.

Ha normális felnőtt ember lett, akkor nem érdekelne. Párom gyermekkora erősen hányattatott volt, ő szó szerint sok esetben az utcán élt, vagy épp valahol meghúzták magukat és kenyeret loptak, mert az anyjuk egy igazi idióta. És még csak nem is bennszülöttek. Viszont vállalkozó lett, bármilyen közegben megállja a helyét, értelmes, sokat tapasztalt, mostanra egész jól szocializált felnőtt, tudom, hogyha muszáj lenne, kiállna értem, de nem keresi direkt a bajt, tudja milyen közegben hogy kell viselkedni, meg van a megfelelő szókincse és stílusa. Nagyon messze jutott attól, hogy arra kelljen büszkének lennie, hogy őt aztán az utca nevelte.

2022. ápr. 3. 11:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy hajléktalan is otthonosan mozog a Blahán, a nyugatinál vagy az Örsön és fullos nőik vannak!

Ja és őket most is az utca neveli te kis kindermaffiás!

2022. ápr. 3. 11:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Futrinka utca?
2022. ápr. 3. 11:27
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Az utca buta. Ha az élet nevel, az már jó. Ha a létezés, akkor krisztussá is válhatsz.
2022. ápr. 3. 11:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló lányoknak gondolom bejön, de nekik is max egy bizonyos életkor alatt.

Ez inkább olyasmi amit mélyen el kell titkolni, és változásra kell törekedni.

2022. ápr. 3. 11:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem jön be.
2022. ápr. 3. 11:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
"Mögöttem az utcán szazak állnak" Dopeman Papa. Uuuuuuuuuuuuughjjjjjjjhhh. Inkább emelj le egy könyvet a Nyugatinál a könyves szekerrol. Művelődj, Papa!!!
2022. ápr. 3. 11:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Az eddigi pasijaim a családjuk nevelte, és nekem ez megfelel.

Amúgy vidéki vagyok, jártam már nem egyszer ezeken a köztereken. Mi van, ha komfortosan mozog ott? Otthoni cuccban ugrik le? Fejből tudja a menetrendet? Szagról felismeri a helyi csöveseket? Komolyan nem értem, mit akarsz ezzel mondani.

Nekem ez csak azt jelenti, hogy tanulatlan meg neveletlen bunkó.

2022. ápr. 3. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!