Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a incelekre hogy csak egyéjszakás kalandot akarnak vagy laza kapcsolatot?
Én blackpilled incelként egyéjszakást akarok, amiből később majd lehet több is, ha tetszik a lány. Azért írom ezt, mert a mai világban ha tetszel egy nőnek, már az első randi után lefekszik veled (vagy korábban).
Itt a példa erre az első általatok is felpontozott válaszban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
En csak azzal fekszem le, akit szeretek.....
37F incel
Hát az a srác aki egyéjszakasokra megy, az nehezen lehet incel
Ugyanis egy ilyen szexet még sokkal könnyebb összehozni mint párkapcsolatot. Vegyünk engem: Alkalmi szexkapcsolatot még nekem is sikerült összehozni, így nem vagyok incel. Viszont ahhoz mind nekem, mind a csajnak félig holt részegnek kellett lennie, hogy összejöjjön. Egy komoly ismerkedésnél pedig nem számít az alkohol, a nő józanul fog dönteni, az pedig garantált kudarcot jelent.
Tehát amire az incelek vágynak az leginkább párkapcsolat lenne, mert ahhoz nincs ugye esélyük összehozni, akárcsak nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!