Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb péniszt kedvelő nők, miért dobjátok ki a kisebb méretű férfiakat, ha érzelmek terén minden nagyszerű köztetek? Ennyire fontos az a húsdarab? Semmiképp nem kötnétek kompromisszumot?
A problémára egy nagyobb dildó bevetése is megoldás lehet, akár együtt is használhatjátok. Sokféle módja van az örömszerzésnek, lehetne együtt kitalálni új dolgokat, kreatívnak lenni.
Ha valakivel a farokméretet leszámítva minden nagyon jó, akkor miért választotok helyette inkább egy más területeken kevésbé pozitív tulajdonságokkal rendelkező, de nagyobb farkú egyént?
Ennyire fontos lenne a szex tökéletes kimaxolása? Ezen a téren semmilyen kompromisszumot nem vagytok hajlandóak megkötni?
A kérdés monogám kapcsolatokra vonatkozik. Azok légyszi ne válaszoljanak, akik együtt lennének egy balekkal, de közben megcsalnák, vagy rávennék nyitott, cuck, stb. kapcsolatra.
Nemcsak dildóval, hanem azzal is. Mit nem értesz?
És más területek nem is számítanak egy kapcsolatban, vagy legalábbis ennyire eltörpülnek a szex mellett? Más dolgokra nem áll a hasonlatod?
Ennyivel fontosabb a tökéletes szex minden egyéb tényezőnél?
Az tényleg szánalmas, ha valaki egy szexjátékra féltékeny, az ilyet teljes joggal rúgja ki a partnere. De én olyan kapcsolatra gondolok, ahol a férfi nyitott erre, mert fontos neki a párja öröme, szerintem ez minden normális embernél alap lenne.
Hetero férfi vagyok, szóval nem akarok szexelni sem kis- sem nagyfarkú férfiakkal. :D
A nőket szeretném megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!