Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelségre mi a gyógymód?
TB támogatott sexrobotok,
Az elszállt igényű nők felvilágosítása,
A tinder meg egyéb társkeresők (ahol a nők hercegnőnek gondolják magukat) betiltása, vagy legalábbis az algoritmusaik átszabása, hogy egy 5/10-es nőnek ne dobálja fel a 10/10 chadeket,
inceleket népszerűsítő képregények, filmek készítése.
Incel jelentése: involuntary celibate azaz önkéntelen cölibátus. Ez egy állapot. A "gyógymód" rá, ha megszűnik a cölibátus állapota, tehát lehetővé válik szexuális életet élni.
Erre több mód is van: alkalmi kapcsolatok, egyéjszakás kalandok, komoly kapcsolat, partner, fizetős megoldások (prostitúció).
Szóval az incelségre a gyógymód ha szexel az ember valamilyen módon.
Szerintem kezdd azzal, hogy nem titulálod magad incelnek. Lehet, hogy elméletben az incel jelentése csak "önkéntelen cölibátus", viszont gyakorlatban egy egész ideológia tartozik hozzá, ami szerintem toxikus és taszítja a nőket. (Akkor is taszítja őket, ha nem jelented be az első beszélgetésnél, hogy incel vagy, mert ezt az "incel energiát" meg lehet érezni).
Szerintem inkább ne tituláld magad semminek, csak "jelenleg nem vagy párkapcsolatban" és ennyi.
14.
Ezt beszéld meg a gyakoris válaszolókkal is, itt ugyanis sokszor szeretik a "lúzer" szinonimájaként is alkalmazni a kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!