Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy a férfiak észrevegyenek?
Nem vagyok csinos, az alakom sem olyan, mint ami a legtöbb embernek tetszik. Soha senki nem hívott el még sehova és nem is érdeklődött irántam különösebben. Nem tudom, mit tehetnék, próbálom magamból kihozni a legtöbbet, de semmi változást nem tapasztaltam.
Vagy egy barátnőm, aki nagyon csinos és mindig mondogatja, hogy "jajj, már megint rám írt valami srác, de annyira nem néz ki jól", meg mikor együtt megyünk valahova, akkor is volt olyan többször, hogy előttem leszólították. Engem meg soha. Nem vagyok rá irigy (na jó, de, az vagyok, de szerintem ez normális), de rettentő rosszul esik, hogy én tényleg igyekszem, kedves vagyok, figyelmes (persze nem vagyok olyan gyönyörű sajnos és elég visszahúzódó természetem van elsőre), de sosem érdekeltem senkit, ő meg folyamatosan vonzza a srácokat és olyanokat koptat le (nem is éppen kedvesen), akik egyébként tök aranyosak, meg rendesek, de neki nem jönnek be, mert nem úgy néznek ki, mint a szőke herceg.
Mit tehetnék, hogy végre én is érdekeljek valakit és ne csak azt nézzem első sorból, hogy a barátnőimet már a huszadik fiú szólítja le? Annyira rossz érzés :(
Én pont ilyen vagyok,de pasiban.
Egyébként nőként sok reményed van.A volt osztálytársam egy csúnya,dagadt lány volt és még is elvette feleségül egy férfi ,aki nem volt se csúnya se öreg,se csóró.
Aztán te is fullos pasikra buksz?
Szinted alatt kell keresgélni.Muszáj lesz ám ronda pasinál kezdeményezned.
Ismerős érzés... Ha gondolod küldj képet privátban és szívesen mondok rólad véleményt.
1. Lehetőleg ne a bombázó barátnőddel együtt sétálva próbálj ismerkedni.
2. Elcsépelt, de igaz: a szépség belülről is jön. Amíg az a véleményed magadról, hgy kis görcs, meg hasonlók, tényleg nincs könnyű dolgod. Próbálj mosolygós lenni, próbáld elhinni, hogy igenis te is érdekelheted a fiúkat, légy barátságos! Meglátod, hamarosan észre fog venni valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!