Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány, ha egy lány szemüveges?
4 éves korom óta szemüveges vagyok (most vagyok 21), sajnos nem műthető. Mindenki szerint gyönyörű szemem van, már színre is, de leginkább formára, szemüvegben viszont nem látszik olyan jól, teljesen átlagossá vállik. Plussz nagyon finomak az arcvonásaim, a legszebb, legvisszafogottabb keret is durvának hat.
Van kontaktlencsém, de munkába biztonsági okok miatt nem hordhatom.
Kb mindenki ledöbben, mikor meglátnak szemüveg nélkül...
Nagyon nagy hátrány?
Nem, régen 12 évvel ezelőtt volt egy osztálytársam , jól nézett ki a kiscsaj szemüveges is volt még is ő volt a legjobb.
Az attól függ h , hogyan nézel ki nélküle, nameg h hogy áll a szemüveg, h sztk-sat hordasz 1970 ből vagy jobbat
Miben hátrány?
Társkeresésben?
Nem hinném.
Egy jó nő szemüvegben is jó nő.
Régebben mondhatni ciki volt, ma már divatos kiegészítő inkább.
nem
aki e miatt részesít hátrányba,azzal kár is foglalkozni
Ma már az is ilyen ocsmány sztks szemüveget hord, akinek nem rossz a szeme. Egyáltalán nem hátrány.
Én 8 éves korom óta vagyok szemüveges, sosem volt ebből problémám. Nyilván volt, akinek emiatt nem tetszettem, de ez hol kellene, hogy engem érdekeljen. Gyökerekkel nem akarok kezdeni semmit.
Nem
Szemüvegben mindenki intelligensebbnek látszik, az okos lányok pedig vonzóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!