Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit szólnátok hozzá ha akivel ismerkednétek (22-25 éves) arról megtudnátok hogy szinte teljesen tapasztalatlan, több mint 2 éve nem volt nővel?
Ismerkedtem egy lánnyal akivel elég jól kijöttünk és szóba jött a téma... Én nem akartam kamuzni mert ha mégis úgy alakult volna hogy összejövök vele akkor lebukhattam volna ezért elárultam hogy már több mint 2 éve nem voltam nővel, csak 1 nővel voltam és vele se hosszú ideig.
Ő meglepődött de szerinte ez nem gáz csak furcsállta a dolgot. Végülis nem találkoztam vele többé mert bejött neki a képbe egy régi férfi ismerős...
Ti hasonló esetben hogyan reagálnátok?
hátrányból indulna egy ilyen 25 éves férfi?
Nem indulna nálam hátránnyal.
19/n
Így alakult, ez miatt nem indulnál nálam hátránnyal.
(Sőt, azt külön értékelném is, hogy nem kamuztál, hanem elmondtad ezzel kapcsolatban az igazságot!)
23/L
Engem nem zavarna, nem lenne hatrany.
21L
Én pont ilyen helyzetben voltam, a párom nem volt nővel már 9 éve, mielőtt megismerkedtünk. 35 éves volt ekkor.
Engem izgatott a helyzet, egyáltalán nem volt hátrányban.
Akinél ez hátrány az már nem értékeli az erkölcsösséget, a türelmet, az önmegtartóztatást, akinél ez hátrány nem érdemelt meg.
Darth Qtya
"19 éves nő."
...Rosszul hangzik.
Te még lány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!