Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az átlag alatti, és átlagos pasik, akik átlag feletti szép barátnőről álmodoznak, egyedül fognak maradni?
Lássuk be szép lányok általában csak jó pasikkal (jóképű, izmos, menő, macsó rossz fiús, talán még pénzes is) vannak együtt.
Tudjuk, hogy a csinos csajok (plázacicák, és nem plázacicák), úgy is lekoptatják az átlagos, és átlag alatti pasikat, kivéve, ha van karrierjük, pénzük.
"Lássuk be"
Inkább ne.
Szerintem nem így van,de ha nektek jó eszerint élni,hát egs.
igen! nem kevés fickó adja le évtizedek alatt a „szintet”. lejjebb próbálkoznak kategóriákkal, újra és újra. mi értelme addig a szintig eljutni, míg valóban bájos arcú nőtől 6-7 lépcsőben lejutnak a bányarémíg 1 évtízed alatt, míg ez utóbbi csak szóba áll már velük komoly kapcsolatra. aztán mikor látja, hogy jellegtelen-semmilyen nőnek is ugyanolyan irracionális-anyagi stb. elvárásai vannak, mint az előbbi csoport által szidalmazott plazapitcháknak, akkor _jó általánosításra_ ragadtatja el magát: „ugyanaz a liba, csak más a jelmeze.”
egy _valóban_ 3 diplomás-2 nyelvvizsgás (rallyzós) barátom jó 5 éven próbálkozott a szerényke-csunyácska bölcsész(hallgató) kategóriával – mindegyik szénné szivatta/pofára ejtette/húzta szerencsétlen cimborámat. ugyanúgy a pénzes/jóképű férfikategóriára hajtottak… sztem pl. ezen kudarcsok+stressz is hozzájárult az áttétes agyrákjához (elhunyt). szóval ennyit a „normális” („okos”, „művelt”, „szerény” stb.) nőismerőseitekről, nőkategóriáról. csak a volt cimborámat tudom ismételni: „ugyanaz a liba, csak más a jelmeze.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!