Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők akikben nem erősek az ösztönök? Ilyen nőt nem nagyon lehet találni?
Én szeretem a csendesebb,zárkózottabb embereket!
szerintem igen léteznek,csak 2 csendesebb,zártabb ember nem találkoznak egymással!
Stephen King rohadtul nem ilyen volt. (Igaz, akkor a nők is mások voltak 1950-ben, mint ma.)
Amúgy meg a fentiek közül ha már csak egyet megcsinálnál, biztos lenne nőd. Nem kell egyszerre nagymenőnek, központi figurának, pénzesnek és jó testűnek lenned. Ezek közül egyet csinálj már meg egyáltalán bakker.
5:
Azért hogy legyen nőd.
Ha akarsz nőt, csináld meg. Ha nem akarsz, akkor meg ne. Miért hiszed hogy a sült galamb majd a szádba repül és nem kell érte csinálnod semmi pozitív változást az életedben?
ma 12:20
Ki beszélt Kingről? :D
Amúgy én ilyen vagyok, eddig 2 kapcsolatom volt, mindkettő ilyen visszahúzódó, "bénácska" pasival, szerintem tök aranyos dolog :D Akivel most ismerkedek, neki is egy baráti társasága van, velük elengedi magát, ott tud központi figura lenni, másokkal visszahúzódó. Nem szegény, de nincs is túl sok pénze, nem is érdekel különösebben egy pasi anyagi helyzete, annyi hogy néha-néha tudjunk kimozdulni, arra legyen pénze, hogy a saját költségeit fedezze, ha néha moziba megyünk, vagy fagyizunk, vagy hasonlók.
Igazából nem tudom, az itteni kérdezők milyen lányokat ismernek, az én lány ismerőseim nagy része ilyen szempontból hozzám hasonló, nincsenek túl nagy elvárásaik.
Jól van vazze. Én is Hawkingra gondoltam (A tolószékes tudósra) Csak egyforma a nevük a híres íróval és véletlenül azt írtam le. De Hawkingra gondoltam végig.
Azért az sem mindegy, hogy te hogy nézel ki, mert eléggé befolyásolja egy nő válaszának a súlyát ilyen kérdésekben, hogy mennyire szép.
A másik pedig hogy a kérdező a reakciói alapján eddig elég ellenszenves úgy általában is.
hát, bennem erősek nagyon bizonyos ösztönök, de ez nem tudom, hogy jön a kérdésedhez :D
az a nő, aki gazdag, pénzes pasira bukik, az leginkább az ösztönlény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!