Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás férfiak! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás férfiak! Nektek társkeresésnél (mekkora) hátrány, ha a nő nem a végzettsége szerinti munkában dolgozik? Hanem olyan a munkája, amit csak egy érettségivel is el lehet végezni?

Figyelt kérdés

2016. dec. 31. 11:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
14%
ne is akarj ilyen erdek kapcsolatot.
2016. dec. 31. 11:57
 2/26 A kérdező kommentje:
Milyen érdek kapcsolatot? Jobban keresek, mint sok diplomás.
2016. dec. 31. 11:59
 3/26 anonim ***** válasza:
26%

Ez sok mindentől függ. Így látatlanban, hogy semmit nem tudok a dologról, azt mondanám, hogy semmiképpen sem egy jó pont. Talán esetleg egy fekete pont. Viszont én ettől még nem távolodnék el. Érdekelne az oka, meg az adott nő személyisége, viselkedése. Az adott munkától is függ.

Nekem például számít, hogy az adott nő céltudatos legyen és bejön, ha érződik hogy egy kicsit szenvedélyes vagy lelkes a szakmája iránt. De ezt inkább azokra a munkákra értem, ahol valami társadalmi célt szolgál vagy valami "hasznos" dolgot csinál.

Eddig a gyakorin mindig gyűlöletet szült, de én kimondom. Igen, sajnos lenézem a felszolgáló, pincérkedő, műkörmös, szépségszalonos munkákat. Egy árufeltöltői vagy bolti eladói munkát viszont megértenék, de én ezeket inkább rövid távú megoldásnak tartom.

Ez az én véleményem, valszeg a többi pasi nem így gondolkodik.

Ez amit a kérdésben megfogalmaztál, engem nem riasztana el, inkább az egész személyiséget nézném és az alapján döntenék.

2016. dec. 31. 12:03
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, a lényeg, hogy ne velem akarja eltartatni magát.
2016. dec. 31. 12:03
 5/26 anonim ***** válasza:
25%
nagybaj nagybaj. a diploma kell.legalább ahoz értsen amit annyi év alatt sulykoltak belé az iskolában.arról meg kell a papír tudja mondani a világba hogy van diplomája .ha csak érettségije van az gyalázat vagy ,ha valami normális munkája van az már botrányos.bíztos nem kéne egy proletár nő.
2016. dec. 31. 12:04
 6/26 A kérdező kommentje:

Budapesti bankban vagyok call centeres/ helpdeskes.

Gazdasági végzettségem van, de nem akarok egész nap angolul beszélni és matekozni. Végzettségem szerint azt kéne.

2016. dec. 31. 12:06
 7/26 A kérdező kommentje:
Mikor 18 éves koromban ezt a szakot választottam, fogalmam sem volt róla, hogy az angolt használni kéne majd minden nap a gazdasági pályán. A matekból pedig még nem volt ennyire elegem.
2016. dec. 31. 12:09
 8/26 anonim ***** válasza:
14%
o jajj akkor csak valami épitkezős esztergályost találsz ha csak mutogatni tudod a diplomát és nem azt dolgozod.
2016. dec. 31. 12:10
 9/26 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom ide kik írtak, de én el nem tudom képzelni, hogy ez hátrány lenne. Hát most őszintén, ez miért baj? Ha te ott jobban érzed magad, akkor csináld azt, nekem ehhez sok közöm nem lenne, sőt még jobb is, mint az, hogy van 1 diplomád, de rühelled a munkád, és emiatt frusztrált vagy. Nem úgy keresek partnert, hogy milyen az iskolai végzettsége, vagy milyen a munkája, a kettő kombinációja meg pláne nem érdekel. Legyen tisztességes munkád, amit viszonylag szeretsz csinálni. Ennyi. Mondjuk nálam 1 foglalkozás kivételével semmi sem kizáró ok, azt meg szerintem nagyon könnyen ki lehet találni.

Szóval én ezt egyáltalán nem tartanám hátránynak. 23/F /nem vagyok még diplomás, de jövőre doktorálok, ezért írtam, :) /

2016. dec. 31. 12:21
 10/26 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem hátrány, ugyanis elég kicsi az esélye a mai Magyarországon annak, hogy valaki a végzettségében dolgozzon. Én is természettudományi területen diplomáztam és teljesen más területen dolgozom. :) Semmit nem jelent. A lényeg, hogy lehetőleg ne utálja a munkáját, még ha nem is leányálom, de egy kis pozitívumot azért vegyen észre benne. Az sem zavar, ha még tanul a lány/nő, viszont azt ne várja el, hogy eltartsam egy fizetésből. :)
2016. dec. 31. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!