Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire higyjek a nagy csajozós haveromnak hogy bármennyire csúnya férfi is találhatna bármilyen csínos jó nőt csak kedvesnek és aranyosnak kell lenni?
Mond valamit. Akinek van belülről fakadó önbizalma, és mellé valami plusz (jó humor pl) akkor simán lesz.
Nekem is, hajahj, annyi csúnya tanárom, egyetemen is akár volt, hogy a jó kiállásuk, és magabiztosságuk miatt csöpögtek a csajok :D
“Mennyire higyjek..,”
Ez csak egy tanács volt a részéről. Nem kell úgy tenni, mintha a csak a haverod tanácsán múlna, hogy milyen nőd lesz. Ez elsősorban csak RAJTAD múlhat, adhat bárhány haverod tanácsot, nem rájuk kell fognod a saját sikertelenséged.
Tehát ahogy az előbb is írták, a siker ennél összetettebb dolog, így nem biztos, hogy te is megérted:) Tényleg vannak csúnya férfiak szép nővel, DE ez nem jelenti azt, hogy neked is szerencséd lesz, vagy neked is kijárna.
Nagy dumásnak kell lenni az a lényeg!
Az hogy kedves vagy esetleg aranyos, teljesen mellékes.
Le kell tudni dumálni a nőket a lábukról, ennyi az egész!
Én aranyos kedves vagyok, mégsem vesznek emberszámba, ellenben a nagydumással, na ő elég gyakran új nőt visz ágyba.
Nem irígység, de ezek a tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!