Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőcsábászok mondjátok meg, ilyen esetben egy csávó miért tilt egy nőt?
Dehát majdnem egy évig csinálta a széptevést, és addig sem írtam rá, nem értem, miért gondolná egyáltalán, hogy ráírnék..
Illetve igen, én is minden porcikámban azt éreztem végig, hogy nem csak én vagyok képben a női oldalon, ezért is voltam a férfival nagyon óvatos. De ez csak egy megérzés volt, de általában mindenféle intuícióm helytálló szokott lenni, legalábbis többnyire.
De most őszintén... Nők... egy épkézláb normális pasival írkáltok... ti tényleg elhiszitek hogy ti vagytok ott az egyetlenek? Miért lennétek ?
Pont ahogy ti tartotok még 3-4 vasat a tűzben, úgy a veletek egy szinten lévő férfiak is. Aztán majd valaki győz...
Kedves kérdező!
Azért felmerül, hogy ha egy évig fűzött miért csak most nézted meg a fészen, hogy kiezésmitakar? Eléggé nem hihető.
Egésznek kicsit sértődés szaga van részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!