Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem láttja előre tettei következményeit, ha bekövetkezik amire előre figyelmeztettem akkor sem ismeri el, hogy hibázott, folyton az elkövetett meggondolatlanságait vagyok kénytelen kompenzálni, válás?
Belekezd mindenféle dologba a család utolsó anyagi tartalékait felhasználva a megkérdezésem nélkül ,folyton közlekedési balesetet okoz ,ha őt találják vétkesnek akkor neki áll feljebb ,hogy tanuljon meg a másik vezetni .
Több mint egy éve küzd azzal,hogy megszünt a régi hosszútávú munkaviszonya ,azóta több helyen dolgozott,leginkább bejelentés nélkül ,mert mást nem talált,most végre van munkahelye ,de már egy hét után azt mondja,hogy ha még egy hetet kell itt dolgoznia akkor a temetőbe megy túlterheltség miatt .
Gyakorlatilag a család összes problémája az én felelősségem és még hozzájön mindig az amiket ő okoz meggondolatlanságból.
Ugye tudod, hogy mitől neveznek valakit férfinek?
A probléma megoldó képessége, a kitartása és a talpraesettsége miatt.
Ha ezek hiányoznak a férjedből (elég sanszos) akkor megér a szituáció egy nagy beszélgetést!
"Ugye tudod, hogy mitől neveznek valakit férfinek?
A probléma megoldó képessége, a kitartása és a talpraesettsége miatt."
Basszus, 30 évesen kell megtudnom, hogy valójában férfi vagyok?? Ugyanitt elcserélhető egy felesleges X kromoszóma egy Y kromoszómára!
Ugye tudod, hogy mitől neveznek valakit férfinek?
A probléma megoldó képessége, a kitartása és a talpraesettsége miatt."
háááát akkor az én környezetemben igen csak sok a transznemű... :-/
Jóban-rosszban, ha mond ez neked valamit.
1 év után csinálod ezt a hisztit? no comm.
Most te vagy a családfentartó, hajrá-eddig ő volt, most te vagy..ezért nem kell hisztizni felnőtt ember vagy a család ugyan úgy a te felelőség is.
". Szóval ne legyél vele közös kasszán."
De addig jó volt a közös kassza mig a faszi letette a több lóvét. No comm.
Egy családban közös kassza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!